Η Porsche στηρίζει Έλληνες μαθητές που μετέχουν στο πρωτάθλημα F1 in schools

Η Porsche στηρίζει Έλληνες μαθητές που μετέχουν στο πρωτάθλημα F1 in schools

Τα μοντέλα, με τα οποία γίνεται ο διαγωνισμός, έχουν να αντιμετωπίσουν και να λύσουν προβλήματα, όπως θέματα μείωσης του βάρους, αεροδυναμικής, αντοχής υλικών και άλλων

Στο πλευρό των νεαρών Ελλήνων μαθητών στέκεται η Porsche Hellas, η οποία υποστηρίζει την ομάδα NewGen Tachytis, στην οποία συμμετέχουν από κοινού μαθητές από το δημόσιο Γενικό Λύκειο Φιλοθέης και την Εράσμειο Ελληνογερμανική Σχολή, για το πρωτάθλημα F1 in schools.

Ο θεσμός F1 in schools, στο οποίο συμμετέχουν ομάδες νεαρών μαθητών από όλο των κόσμο απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις, νέες πρωτότυπες αλλά πραγματικές λύσεις σε παλιά προβλήματα. Τα μοντέλα, με τα οποία γίνεται ο διαγωνισμός, έχουν να αντιμετωπίσουν και να λύσουν προβλήματα, όπως θέματα μείωσης του βάρους, αεροδυναμικής, αντοχής υλικών και άλλων.

Οι αυριανοί σχεδιαστές, μηχανικοί, αεροδυναμιστές, ηλεκτρονικοί, κοστολόγοι γεννιούνται και μέσα από τέτοιες διαγωνιστικές διαδικασίες. Οι Έλληνες μαθητές έχουν όλα τα τεχνικά και θεωρητικά προσόντα για να διακριθούν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Μαλαισίας, που διεξάγεται από τις 24 έως τις 27 Σεπτεμβρίου 2017.