Πέρασε τα 2 εκατομμύρια πωλήσεις το νέο Fiat 500

Πέρασε τα 2 εκατομμύρια πωλήσεις το νέο Fiat 500

Το «μικρομέγαλο αυτοκίνητο», έχει σημειώσει πολλά ρεκόρ και έχει λάβει σημαντικές διακρίσεις στη μακρά ιστορία του

Τα 2 εκατομμύρια πωλήσεις άγγιξε το νέο Fiat 500, μόλις λίγες μέρες μετά τον εορτασμό των 60 χρόνων από τη γέννηση του πρώτου Fiat 500 το 1957. Αυτή είναι η πλέον πρόσφατη επιτυχία του «μικρομέγαλου αυτοκινήτου», το οποίο έχει σημειώσει πολλά ρεκόρ και έχει λάβει σημαντικές διακρίσεις στην μακρά ιστορία του. Συνολικά από το 1957 έχουν πουληθεί σε όλο τον κόσμο 6 εκατομμύρια Fiat 500, ένα αυτοκίνητο με το οποίο έχουν μεγαλώσει τέσσερις γενιές οδηγών.

Το Fiat 500 με τον ιδιαίτερο συμβολισμό παραδόθηκε στη Γερμανία, όπου το μοντέλο γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια. Επιπλέον, ολόκληρη η οικογένεια 500 έχει αποσπάσει τον υψηλότερο δείκτη ικανοποίησης πελατών από όλα τα αυτοκίνητα της FCA.

Η ιδιοκτήτρια του «ιστορικού» Fiat 500 είναι δασκάλα από το Μόναχο, μια Millennial με βλέμμα στο μέλλον όπως το 500. Το αυτοκίνητο-ορόσημο είναι ένα Fiat 500S, η νέα σπορ έκδοση του εμβληματικού 500, που διακρίνεται για την τολμηρή του εμφάνιση και το ελκυστικό στάνταρ εξοπλισμό. Το αμάξωμα έχει κόκκινο Passione χρώμα και κάτω από το καπό του φιλοξενεί έναν κινητήρα 0,9 TwinAir που αποδίδει 105 ίππους.

Την ιστορία αυτού του ιδιαίτερου αυτοκινήτου διηγείται το ίδιο το Fiat 500 σε ένα ειδικό video, όπου παρακολουθεί κανείς τη διαδικασία κατασκευής του μέχρι τη στιγμή της παραλαβής του από τη νεαρή ενθουσιασμένη ιδιοκτήτρια.