Με 36 συμμετοχές ο 4ος γύρος του Πρωταθλήματος Kart

Με 36 συμμετοχές ο 4ος γύρος του Πρωταθλήματος Kart

Οι αγώνες των κατηγοριών KZ2 και KZ3 τελικά δε θα διεξαχθούν

Επιστροφή στην Αττική για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Karting, με τον 4ο γύρο του θεσμού να φιλοξενείται στο Kartodromo Αφιδνών την Κυριακή 25 Ιουνίου!

Σε γνώριμα λημέρια επιστρέφουν οι αθλητές του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Karting 2017, καθώς ο 4ος και προτελευταίος γύρος του θεσμού θα διεξαχθεί, την Κυριακή 25 Ιουνίου, στην πίστα καρτ Αφιδνών "Kartodromo". Τη διοργάνωση του αγώνα έχει αναλάβει το Αθλητικό Σωματείο "Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής" (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.), σε συνεργασία με την Επιτροπή Karting της ΟΜΑΕ.

Υπενθυμίζεται, πως οι δύο τελευταίες συναντήσεις της χρονιάς έχουν αυξημένο συντελεστή σε επίπεδο βαθμολογίας, καθώς στόχος είναι να διατηρηθεί το ενδιαφέρον αναλλοίωτο μέχρι και τον τελευταίο αγώνα, γεγονός που πέρυσι επιτεύχθηκε.

Στο Kartodromo λοιπόν, την πίστα μήκους 1090 μέτρων που είναι γνωστή στην συντριπτική πλειοψηφία των οδηγών, ο συναγωνισμός αναμένεται έντονος και το θέαμα όμορφο. Οι συμμετέχοντες αθλητές θα χωριστούν για ακόμη μια φορά σε επιμέρους Κατηγορίες (60 Mini A, 60 Mini B, Junior, Senior, Club) ανάλογα με την ηλικία τους ή τις τεχνικές προδιαγραφές του καρτ που οδηγούν.

Οι αγώνες των κατηγοριών KZ2 και KZ3 τελικά δε θα διεξαχθούν, καθώς δε συγκεντρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός συμμετεχόντων.