Ασφαλείς, ευχάριστες και ξεκούραστες μετακινήσεις από την Ron Vip Transfers

Η Ron Rent a Car διευρύνει τις υπηρεσίες της μετά από 20χρονη παρουσία στο χώρο

Με περισσότερα από 20 χρόνια παρουσίας στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων η οικογενειακή επιχείρηση Ron Rent a Car ανοίγει τα φτερά της και αναλαμβάνει να σας μεταφέρει στον προορισμό της επιλογής σας με ασφάλεια, άνεση και επαγγελματισμό.

Οι έμπειροι οδηγοί της Ron Vip Transfers σας μεταφέρουν στο μέρος που ενδιαφέρεστε στους χρόνους που επιθυμείτε, δίνοντάς σας την δυνατότητα να απολαύσετε το ταξίδι σας χωρίς επιπλέον ταλαιπωρίες και χάσιμο χρόνου.

Τα αυτοκίνητα της εταιρείας βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, ενώ είναι πλήρως εξοπλισμένα έτσι ώστε να μην σας λείψει τίποτα κατά την διάρκεια του ταξιδιού σας.

Στις προσφερόμενες υπηρεσίες της εταιρείας –μπορούν να εξυπηρετηθούν από 1-8 επιβάτες με αντίστοιχο είδος αυτοκινήτου και διατίθενται όλο το 24ωρο– συγκαταλέγονται μεταφορές (από αεροδρόμιο προς Αθήνα, λιμάνι Πειραιά, Ραφήνας και Λαυρίου, Πύλο/ από Αθήνα προς αεροδρόμιο, λιμάνι Πειραιά, Ραφήνας και Λαυρίου, Μαραθώνα, Κόρινθο, Ναύπλιο και Πύλο), ξεναγήσεις (Αθήνα, Σούνιο, Αρχαία Κόρινθος, Μυκήνες, Γύρος Πελοποννήσου, Δελφοί), επαγγελματικές δραστηριότητες, κοινωνικές εκδηλώσεις, εκδρομές, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, νυχτερινή διασκέδαση.

Σημειώστε ότι όλες οι υπηρεσίες της Ron Vip Transfers συνδυάζουν την μακρόχρονη εμπειρία και τον επαγγελματισμό με μια πιο προσωποποιημένη και φιλική προσέγγιση σε κάθε πελάτη ξεχωριστά, κάνοντάς τον να νιώθει σαν μέλος της οικογένειας.

Tip: Μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις σας και online μέσω του site της εταιρείας.

Πληροφορίες

Καθημερινά: 09.00- 18.00 (γραφείο)

Ενδεικτικές τιμές: Από 25 ευρώ (από Αθήνα προς λιμάνι Πειραιά), 35 ευρώ (από Αθήνα προς αεροδρόμιο), 40 ευρώ (από αεροδρόμιο προς Αθήνα) *οι τιμές ισχύουν έως 3 άτομα

Λεωφόρος Δεκελείας 3, Νέα Χαλκηδόνα

Τηλ. 210 2585985

http://www.ronvip.gr

Fb page: Ron VIP Transfers

Twitter: Ron VIP Transfers

"Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!"