Αγοράστε τη Mercedes σας… online !

Πολλοί από εμάς έχουμε συνηθίσει πια να αγοράζουμε προϊόντα μέσω του Διαδικτύου. Ρούχα, βιβλία, DVD και πολλά ακόμα. Θα μπορούσατε όμως να φανταστείτε τον εαυτό σας να αγοράζει... αυτοκίνητο μέσω Internet;

Μέχρι το τέλος του 2013, οι κάτοικοι του Αμβούργου και της Βαρσοβίας θα μπορούν να παραγγείλουν τη Mercedes τους μέσω διαδικτυακών καταστημάτων, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Mercedes-Benz. Μετά από την online παραγγελία, ο πελάτης θα πρέπει πάντως να εμφανιστεί αυτοπροσώπως σε μία αντιπροσωπεία της Mercedes για την “τελική φάση” της πώλησης, ενώ κατόπιν θα μπορεί να παραλάβει το όχημα από την αντιπροσωπεία ή ακόμα και να ζητήσει να του παραδοθεί αυτό στο σπίτι του.

Όπως διευκρίνισε εκπρόσωπος της αυτοκινητοβιομηχανίας, τα μοντέλα που θα προσφέρονται μέσω Διαδικτύου θα έχουν προκαθορισμένα χαρακτηριστικά, και άρα δε θα μπορεί ο πελάτης να κατασκευάσει ένα “δικό του” μοντέλο, όμως τα μοντέλα αυτά θα προσφέρονται με τα πιο δημοφιλή στοιχεία, που ζητούν συνήθως οι πελάτες.

Όσο για το πότε η υπηρεσία θα επεκταθεί και σε άλλες πόλεις, η εκπρόσωπος της εταιρείας αρνήθηκε να αποκαλύψει οτιδήποτε.