Nέες εκδόσεις Ibiza

Ξεκινά η διάθεση της ανανεωμένης έκδοσης Cupra, η οποία έχει σημαντικές βελτιώσεις τόσο σε επίπεδο εξοπλισμού, όσο και επιδόσεων και οικονομίας σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο.

Χαρακτηριστικά, το κορυφαίο μοντέλο της γκάμας του Ibiza εξοπλίζεται πλέον standard με νέους εμπρόσθιους προβολείς Bi-Xenon με σύστημα AFS και φώτα ημέρας LED, με νέα οπίσθια φώτα LED, καθώς και με αισθητήρες βροχής/φωτός.

Παρά τις βελτιωμένες επιδόσεις που προσφέρει ο κινητήρας 1.4 TSI 180 ίππων, η κατανάλωση έχει μειωθεί, όπως και τα λειτουργικά έξοδα και τα τέλη κυκλοφορίας. Παράλληλα, με εκπομπή CO2 139 γρ./χλμ. το νέο Cupra κυκλοφορεί καθημερινά και στον Πράσινο Δακτύλιο. Η τιμή διάθεσης του νέου IbizaCupra, το οποίο συνεχίζει να διαθέτει 7τάχυτο κιβώτιο DSG στο στάνταρντ εξοπλισμό, ορίζεται στα 18.990 ευρώ ή 18.030 ευρώ με απόσυρση.

Στην γκάμα του Ibiza κάνει την είσοδο του ο κινητήρας 1.2 TSI με απόδοση 85 ίππων, ο οποίος σε επίπεδο επιδόσεων έχει μικρές διαφορές σε σχέση με τον αντίστοιχο των 105 ίππων (ροπή 160 αντί 175 Nm, τελική 180 αντί 190 χλμ./ώρα, επιτάχυνση 11,3 αντί 9,8 δλ.), ενώ οι τυποποιημένες μετρήσεις κατανάλωσης και εκπομπών CO2 δεν παρουσιάζουν καμία διαφοροποίηση. Ο κινητήρας αυτός είναι διαθέσιμος μόνο για την πεντάθυρη έκδοση σε επίπεδο εξοπλισμού Reference και η τιμή διάθεσης του ορίζεται στις 11.490 ευρώ ή 10.610 ευρώ με απόσυρση.

Σχετικά Tags
Seat