H icar rental φέρνει το ηλεκτρικό αυτοκίνητο στη Μύκονο

Η ηλεκτροκίνηση κατακτά πλέον και το νησί των Ανέμων

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα κερδίζουν ολοένα και μεγαλύτερο κοινό ανά τον κόσμο, και η πάντα updated εταιρεία ενοικίασης οχημάτων icar rental σας δίνει τη δυνατότητα να τα επιλέξετε κατά την εξόρμησή σας στο νησί των Ανέμων.

Γράφει η Νάντια Μασσαχού

Συγκεκριμένα, η εμπειρία του ηλεκτρικού BMW i3 σας καλεί να ανακαλύψετε έναν «άλλο» τρόπο οδήγησης, «πράσινο» και άνετο.

Αξίζει να σημειωθεί πως το αμιγώς ηλεκτρικό BMW i3 είναι το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής στον κόσμο που έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τη βιωσιμότητα, από το στάδιο εξέλιξης μέχρι την παραγωγή και την καθημερινή χρήση. Ως αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο δεν εκπέμπει ρύπους και οσμές κατά τη χρήση, κάτι που το καθιστά ιδανικό συνοδό στις μετακινήσεις μέσα στην πόλη.

BMWi32
Όμως το BMW i3 δεν είναι απλώς ένα πράσινο αυτοκίνητο. Με την ευελιξία του και την επιτάχυνση, χρειάζεται μόλις 7,3 δευτερόλεπτα για να φτάσει από στάση τα 100 km/h – πάνω απ' όλα όμως προσφέρει ασύγκριτη οδηγική απόλαυση. Για να επιταχύνετε από στάση, απλώς πιέστε απαλά το πεντάλ γκαζιού και το BMW i3 θα επιταχύνει δυναμικά και σχεδόν αθόρυβα. H icar έχει τοποθετήσει τον απαραίτητο εξοπλισμό σε επιλεγμένα σημεία, ώστε να μπορείτε να φορτίζετε όταν χρειαστεί.

BMWi33

Είναι πανεύκολο και εθιστικό ως εμπειρία, πόσο μάλλον όταν έχεις την ασφάλεια ότι παρέχεται από τους expert του είδους. Η εταιρεία icar rental θεωρείται κορυφαίο γραφείο ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων στη Μύκονο με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας. Η ποικιλία στο στόλο και το γεγονός ότι ο μέσος όρος ηλικίας των αυτοκινήτων είναι μικρότερος των 6 μηνών, καθιστούν την  icar rental μία κορυφαία επιλογή σε ό,τι αφορά την ενοικίαση οχήματος στο νησί των Ανέμων. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, ξεκινήστε από τα βασικά. Δηλαδή από την icar.

BMWi34

Πληροφορίες

Αεροδρόμιο Μυκόνου, τηλ. 22890 72280, 6980 50 8000

www.el.icar.gr