Την πρώτη τους νίκη πανηγύρισαν ΠΑΣ Γιάννινα, Καλλονή και Ξάνθη

ΠΑΣ Γιάννινα-Απολλων Σμύρνης: 2-0

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, επικράτησε άνετα στους "Ζωσιμάδες" του Απόλλωνα Σμύρνης. Τα τέρματα για τον "Αγιαξ της Ηπείρου" πέτυχαν οι Τσάβες (23`) και Ιλιτς (43`).

Αρης-Καλλονή:  0-2

Με ένα πολύ σημαντικό "διπλό" συνδυάσθηκε η πρώτη νίκη της Καλλονής στην Σούπερ Λίγκα, καθώς  οι "νεοφώτιστοι" επικράτησαν του Αρη, στο  "Κλεάνθης Βικελίδης" (φωτ). Τα γκολ που έκριναν τον αγώνα, σημείωσαν στο 12ο λεπτό ο Αναστασιάδης και στο 90` ο Γκαρσία.

Πλατανιάς Χανίων-Αστέρας Τρίπολης: 1-1
                               

Ισόπαλοι αναδείθηκαν Πλατανιάς και Αστέρας Τρίπολης στα Χανιά.  Ο Πλατανιάς άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Ναζλίδη στο 3ο λεπτό ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Μπαράλες στο 47΄. Να σημειωθεί ότι ο Αστέρας αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 9ο λεπτό, μετά την αποβολή του Λισγάρα με δεύτερη κίτρινη.

Ξάνθη-Πανθρακικός: 1-0

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα πανηγύρισε η Ξάνθη, που επικράτησε 1-0 του Πανθρακικού στο τοπικό ντέρμπι που έγινε στα Πηγάδια. Ο Εστέμπαν Σολάρι στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου πέτυχε το μοναδικό γκολ σε αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική της διοργάνωσης.

 

Σε εξέλιξη είναι το παιχνίδι Ολυμπιακός-Ατρόμητος (21:30).