Παρουσίασε Τσόρι Ντομίνγκεζ ο Ολυμπιακός

Ο Αλεχάντρο Νταμιάν Ντομίνγκεζ, κατά κόσμον Τσόρι Ντομίνγκεζ, φόρεσε τελικά τα ερυθρόλευκα. Ο 32χρονος επιτελικός χαφ επέλεξε Πειραιά μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος της Μάλαγα. Μετά τις υπογραφές του Αργεντινού στο συμβόλαιό του, η ΠΑΕ Ολυμπιακός τον παρουσίασε το μεσημέρι της Τετάρτης στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης.

Ο 32χρονος Αργεντινός βρέθηκε στο πάνελ πλάι στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Π.Α.Ε. κ. Γιάννη Βρέντζο, τον Sports Director του συλλόγου μας, κ. Πιερ Ισά και τον Διευθυντή Επικοινωνίας, κ. Κώστα Καραπαπά και "τόνισε τη διάθεση που έχει να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού και να προσφέρει στην ομάδα, βοηθώντας τη να εκπληρώσει τους στόχους της", όπως τονίζει ο επίσημος Ολυμπιακός.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είμαι ευγνώμων προς τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και προς τους εκπροσώπους μου για την προσπάθεια που έκαναν να είμαι εδώ. Ανυπομονώ να πατήσω το γήπεδο, να φορέσω τη φανέλα του Ολυμπιακού και να βοηθήσω την ομάδα και τον προπονητή να εκπληρώσουμε τους στόχους μας", δήλωσε κατά την παρουσίασή του ο Αργεντινός.

"Ακόμη μία φορά θέλω να πω και ένα επιπλέον κίνητρο για εμένα είναι ότι θα συνεχίσω να φορώ τα ερυθρόλευκα και για αυτά τα χρώματα θα δώσω τα πάντα στο γήπεδο. Αποφάσισα να έρθω στον Ολυμπιακό γιατί ξέρω ότι είναι ένας μεγάλος σύλλογος, με ιστορία και γιατί ο Ολυμπιακός αγωνίζεται μόνιμα στο υψηλότερο επίπεδο. Το ίδιο αρέσει και σε εμένα, το να αγωνίζομαι δηλαδή στο υψηλότερο επίπεδο. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες για την αγάπη που μου έχουν δείξει όλοι και θέλω μέσα από τον αγωνιστικό χώρο να τους το ανταποδώσω", συμπλήρωσε ο "Τσόρι".