Το στοίχημα του Δημήτρη Παπαδόπουλου στον Ατρόμητο

Η προσθήκη του Δημήτρη Παπαδόπουλου στον Ατρόμητο ανακοινώθηκε μετά Βαΐων και κλάδων από την Περιστεριώτικη ΠΑΕ, ακόμη και με τη λογική "ένα αστέρι στο Αστέρι".

Ωστόσο, δεν παύει να αποτελεί στοίχημα και για τις δύο πλευρές. Ο Νίκος Αναστόπουλος αποχώρησε με αφορμή τα τεκταινόμενα στον αγώνα με τον Άρη, αλλά με κυρίαρχη αιτία ότι είχε κάνει πολύ αμυντικογενείς τους Περιστεριώτες.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έρχεται να καλύψει το κενό του Μάντζιου και να αποτελέσει "φονικό" δίδυμο με το Στέφανο Ναπολεόνι, όμως είναι κοινό μυστικό ότι οι οπαδοί του Ατρομήτου περίμεναν κάτι καλύτερο για την... πολύπαθη γραμμή κρούσης.

Αν ο Ατρόμητος είχε πρωτοκλασάτο επιθετικό στο ρόστερ του στα πλέι-οφ, ίσως κέρδιζε τον Αστέρα Τρίπολης και εξασφάλιζε την έξοδο στο Champions League, έστω και στα προκριματικά.

Από την άλλη, ο Παράσχος έβαλε νερό στο κρασί του και δέχτηκε τον παίκτη, με τον οποίο αντιμετώπισε πολλά, πειθαρχικά και προσωπικά, προβλήματα, όταν οι δυο τους, με τον Ναπολεόνι τρίτο, ήταν στο Λεβαδειακό.

Στην πραγματικότητα, ο Σπανός φοβήθηκε ότι η ομάδα θα μείνει χωρίς αμυντικό και ίσως προσπαθήσει να κάνει την υπέρβαση αργότερα μέσα στο καλοκαίρι, αφότου έχουν καλυφθεί οι κύριες θέσεις και έχει δοθεί συγκεκριμένο μέρος του μπάτζετ.

Ο Παπαδόπουλος ήταν αυτός, σύμφωνα με πληροφορίες του news.gr, που έψαχνε κάτι καλύτερο από τον Πανθρακικό και έτσι, προσεγγίστηκε ο Ατρόμητος που μοιάζει καλή λύση για τα κυβικά του παίκτη.

Εξάλλου, οι Περιστεριώτες θα έχουν και του χρόνου υψηλούς στόχους και αυτό ο 31χρονος φορ το γνωρίζει καλά...