ΠΑΣ Γιάννινα: Καταθέσαμε ό,τι χρειάζεται για την αδειοδότηση

Αιχμές για ύπαρξη συμφερόντων και ηθελημένη παραπληροφόρηση του κοινού σχετικά με τη διαδικασία αδειοδότησης της ομάδας άφησε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα.

Το θέμα της πιθανής μη αδειοδότησης του συλλόγου των Ιωαννίνων πήρε διαστάσεις, αν και η ομάδα του ΠΑΣ δεν αναφέρθηκε ονομαστικά, με τη σπουδή που επιδείχθηκε και τις τάχιστες ενέργειες που έγιναν για να δρομολογηθεί το μονό μπαράζ μεταξύ Παναθηναϊκού και Ξάνθης, οι οποίοι είναι απόλυτα ισόβαθμοι στην έκτη θέση της βαθμολογίας της Superleague με τη λήξη της κανονικής περιόδου.

Η πλήρης ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

"Σχετικά με την φημολογία που αναπτύσσεται το τελευταίο διάστημα, αλλά και το κλίμα που καλλιεργείται εντέχνως από συγκεκριμένους κύκλους, όπου αμφισβητείται η δυνατότητα της  ομάδας μας να πληροί τους όρους της αδειοδότησης, η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  1966, δηλώνει ότι έχει καταθέσει όλα όσο χρειάζονται και αρκούν στην αρμόδια επιτροπή ώστε αυτή να επιτευχθεί.

Οποιαδήποτε άλλη "εμπιστευτική" ή "αποκλειστική" πληροφορία που διοχετεύεται και προβάλλεται, στα πλαίσια της υποτιθέμενης ενημέρωσης, προφανώς εξυπηρετεί "άλλα"  συμφέροντα, που πέραν των εσφαλμένων εντυπώσεων, τίποτε άλλο δεν μπορούν να πετύχουν".