“Βαρύ κατηγορώ” Χοακίν κατά Πλατινί και UEFA

Η Μάλαγα αποκλείστηκε από τα προημιτελικά του Champions League στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Ντόρτμουντ, με γκολ-οφσάιντ του Σαντάνα (αφού προηγουμένως είχε προηγηθεί με 2-1, επίσης με γκολ-οφσάιντ, του Ελιζέου).

Ο Χοακίν ήταν γεμάτος πίκρα και μετά τη λήξη, έβαλε κατά πάντων και κυρίως της UEFA και του προέδρου της, Μισέλ Πλατινί.

"Υποθέτω ότι για τον Πλατινί και όσους ήταν σήμερα εδώ, επειδή είμαστε η Μάλαγα και όχι η Ρεάλ Μαδρίτης, τους ήταν ευκολότερο να μας κάνουν αυτό που μας έκαναν. Πραγματικά σήμερα πληρώσαμε τις κυρώσεις της UEFA και συμφωνώ με την άποψη του προπονητή μου, ότι ομάδες που έχουν τιμωρηθεί δεν μπορούν με τίποτα να φτάσουν στον τελικό του Champions League.

Αφού ξαναείδαμε τα γκολ δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Δεν μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο σε αυτό το παιχνίδι, αλλά είπαμε είμαστε η Μάλαγα. Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε αυτά τα τελευταία τρία λεπτά. Σε αυτή την διοργάνωση τα πάντα μπορούν να συμβούν, αλλά πιστεύω ότι ο διαιτητής ήταν σκληρός σήμερα μαζί μας", δήλωσε ο Ισπανός ακραίος χαφ.