Mε το ένα πόδι στην ΑΕΚ ο Δέλλας

Πολύ κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ βρίσκεται ο Τραϊανός Δέλλας, με την απάντησή του να αναμένεται τις επόμενες ώρες.

Ο πρώην άσος της ΑΕΚ, σκέφτεται πιο θετικά από ποτέ το ενδεχόμενο να κάτσει στον πάγκο της ομάδας και η απάντησή του στην πρόταση των ανθρώπων της Ένωσης, θα έχει γίνει γνωστή μέσα στις επόμενες ώρες και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι θετική, σύμφωνα με το novasports.gr.

Στην περίπτωση που ο Δέλλας αναλάβει, υπάρχει σκέψη οι Άκης Ζήκος και Βασίλης Μπορμπόκης να τον πλαισιώσουν σαν βοηθοί, ενώ παρελθόν θα αποτελέσει ο Μανώλης Παπαδόπουλος, βοηθός των Λίνεν και Βλάχου.

Ανοιχτό είναι και το θέμα της επιστροφής του Αντώνη Κέζου στο πόστο του γυμναστή, ενώ μετέωρο παραμένει το μέλλον του Γιώργου Πήδουλα, που σε περίπτωση θετικής απάντησης του Κέζου, θα αποχωρήσει και αυτός με τη σειρά του.

Τέλος, εξετάζεται σκέψη-πρόταση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, προκειμένου να αποσυρθεί η αποστολή στο ξενοδοχείο δύο μέρες πριν το  ματς (Παρασκευή), ούτως ώστε να μπορέσουν οι παίκτες να συγκεντρωθούν απόλυτα στο ματς ορόσημο για την ΑΕΚ, απέναντι στον Πανθρακικό.