Λίνεν: Να αγωνιστούμε σαν να μην υπάρχει αύριο με ΠΑΣ

Ο Γερμανός τεχνικός συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης μετά το δείπνο και προτίμησε να τους μιλήσει από το να κάνει ανάλυση του αντιπάλου σε βίντεο. Ο Λίνεν τόνισε στους παίκτες του πως θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι 100% στον στόχο που είναι η κατάκτηση ενός ή τριών πόντων και μάλιστα υπογράμμισε πως δεν ήταν σωστό από μέρους των παικτών της ΑΕΚ, που έκαναν κουβέντα για τον αγώνα του Ατρόμητου με τον Άρη και τους είπε πως η παραμονή εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τους ίδιους. 

"To παιχνίδι - με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα - είναι ένα από τα πιο δύσκολα που έχουμε δώσει μέχρι στιγμής και γι' αυτό, όσοι παίξετε θέλω να είσαστε συγκεντρωμένοι και να δώσετε το 100%. Χρειαζόμαστε να πάρουμε κάτι από αυτό το ματς και μπορούμε να τα καταφέρουμε" είπε αρχικά στην ομιλία του ο Λίνεν και πρόσθεσε: 

"Μην κοιτάτε τι έγινε στα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής και να προβληματίζεστε με άλλα ζητήματα, όπως τι συνέβη στο Ατρόμητος-Άρης. Σας άκουσα να συζητάτε για αυτό και δεν μου άρεσε. Δεν θέλω να σας απασχολεί αυτό. Πρέπει να καταλάβετε πως όλα είναι στο χέρι μας και εξαρτάται από εμάς σε ποια θέση θα τερματίσουμε και τι θα καταφέρουμε. Εμείς πρέπει να κοιτάμε τη δουλειά μας και να αγωνιστούμε αύριο σαν να υπάρχει μόνο αυτό το παιχνίδι για μας".