Ευχάριστα νέα για Κουλιμπαλί στον Παναθηναϊκό

Στην αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ ο Αφρικανός δεξιός μπακ

Με ένα ευχάριστο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της αυριανής κομβικής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο. 

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί έσφιξε τα δόντια και συμπεριλήφθη στην αποστολή που «έβγαλε» ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Πλέον μένει να φανεί κατά πόσο ο Αφρικανός δεξιός μπακ είναι 100% έτοιμος για να ξεκινήσει στην αρχική σύνθεση. 

Από ‘κει και πέρα, νοκ-άουτ είναι ο Ζέκα, με τον Μαρινάκη να παίρνει τη θέση του στον άξονα, στο πλευρό του Κουρμπέλη. Αν ο Κουλιμπαλί δεν καταφέρει να αγωνιστεί, τότε ο Μαρινάκης θα πάει στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Ρέις θα πάρει φανέλα βασικού στα χαφ. 

Εκτός μάχης έχουν τεθεί και οι τραυματίες Λουντ, Βιγιαφάνιες, Μέστο, όπως και ο Μπουμάλ που δεν υπολογίζεται. Κανονικά ανάμεσα στους «εκλεκτούς» είναι ο Κουτρουμπής, ο οποίος ξεπέρασε το μικροπρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στην πρεμιέρα των πλέι οφ και θα αγωνιστεί κανονικά την Τετάρτη. 

Αναλυτικά η αποστολή: Ο. Βλαχοδήμος, Στιλ, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μολέντο, Κουρμπέλης, Ευαγγέλου, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Ρέις, Στάικος, Π. Βλαχοδήμος, Εμποκού, Λέτο, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Χατζηγιοβάνης, Μολίνς, Πίσπας.

Πηγή: sport-fm.gr