Ποιοι διαιτητές θα σφυρίξουν τις ρεβάνς του Κυπέλλου

Σιδηρόπουλος στο ΟΑΚΑ, Κύζας στην Τούμπα

Η ΚΕΔ όρισε τον Τάσο Σιδηρόπουλο (Δωδεκανήσου) στον ημιτελικό Κυπέλλου της Τετάρτης (26/04, 19:00) ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στη ρεβάνς του 2-1 υπέρ της Ένωσης στο Καραϊσκάκη. Ο Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας) και ο Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας) θα είναι οι βοηθοί του και επιπρόσθετοι οι Γεώργιος Κομίνης (Θεσπρωτίας), Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων). Τέταρτος θα είναι Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών), ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο Γεώργιος Μπίκας (Χαλκιδικής). 

Ο Σιδηρόπουλος είχε διευθύνει φέτος τον αγώνα πρωταθλήματος των δύο ομάδων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (2 Οκτωβρίου) που είχε βρει νικητές τους «ερυθρόλευκους» με 3-0, ενώ είχε διαιτητεύσει τον περσινό τελικό Κυπέλλου (15 Μαΐου) στο ΟΑΚΑ, όπου το σκορ ήταν 2-1 υπέρ της «Ένωσης». 

Στον ημιτελικό της Πέμπτης (27/04, 19:00) ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα στη ρεβάνς του 2-0 υπέρ των «πράσινων» ορίστηκε ο Γεώργιος Κύζας (Δράμας), βοηθοί θα είναι οι Κούλα Χασάν (Ξάνθης), Δημήτρης Γκάγκας (Λάρισας), επιπρόσθετοι θα είναι οι Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών), Δημήτρης Στυλιάρας (Αιτ/νίας). Τέταρτος θα είναι ο Δημήτρης Θάνος (Γεβενών) και παρατηρητής ο Ιωάννης Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας). 

Ο Κύζας είχε «σφυρίξει» πέρσι στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 1-1 (15 Μαΐου) για τη δεύτερη αγωνιστική των play offs.

Πηγή: sport-fm.gr