Μαρινάκης: Μένω εδώ. Υπομονή άλλα… 13 χρόνια

Προανήγγειλε γρήγορη ενίσχυση αλλά και πολλούς τίτλους όπως είχε υποσχεθεί.

Ηταν χαρούμενος. Με το χαμόγελο στα χείλη έκανε δηλώσεις μετά την μαθηματική εξασφάλιση του 44ου πρωταθλήματος αλλά και για το έβδομο σερί που παίρνει ο Ολυμπιακός επί των ημερών του. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος μίλησε στους εκπρόσωπους του Τύπου έξω από τα επίσημα του «Καραϊσκάκης» κι αναφέρθηκε σε πάρα πολλά θέματα. 

«Πήραμε το 44ο πρωτάθλημα. Δώσαμε πολλές απαντήσεις. Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και η καλύτερη ελληνική ομάδα στην Ευρώπη. Φέτος μας έβαλαν πάρα πολλά εμπόδια για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είμαστε περήφανοι και πολύ δυνατοί για τη συνέχεια», είπε αρχικά ο ισχυρός άντρας των «ερυθρολεύκων» και στη συνέχεια υποσχέθηκε μεταγραφές και γρήγορη ενίσχυση

«Ο Ολυμπιακός θα δυναμώσει και θα ενισχυθεί πολύ περισσότερα και γρήγορα γιατί ξεκινάμε γρήγορα. Εχω δώσει μια υπόσχεση για 20 πρωταθλήματα. Οι αντίπαλοι μας ας έχουν υπομονή».

Και στο θέμα των... αντιπάλων ο Βαγγέλης Μαρινάκης στάθηκε λίγο περισσότερο λέγοντας: «Εγώ δεν πάω πουθενά. Αυτή είναι η πόλη μου εδώ μεγάλωσα. Οσοι έχουν αναλάβει αυτήν την εργολαβία εναντίον του Ολυμπιακού να το ξέρουν. Εγώ είμαι εδώ για την ομάδα και είμαι στον Πειραιά και όσοι πολιτικοί, υπουργοί, λιμενικοί, και αστυνομικοί που βάζουν εμπόδια στην ομάδα να είναι καλά να χαίρονται την υγεία τους και να βλέπουν τον Ολυμπιακό να παίρνει πρωταθλήματα ξανά και στα επόμενα 13 με 14 χρόνια. Να χτυπάνε εμένα μόνο ν' αφήνουν τον Ολυμπιακό να παίρνουν τα πρωταθλήματα».

AdTech Ad

Οσο για τη συνέχεια; «Θα τ' ακούσετε αναλυτικά τις επόμενες 15 μέρες για το τι θα κάνουμε στη συνέχεια στην ομάδα. Ζήτω ο Θρύλος».

Πηγή: gazzetta.gr