Ξανά -6 βαθμοί για τον Ηρακλή

Οι οφειλές σε πρώην ποδοσφαιριστές "πληγώνουν" τον Γηραιό

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στον Ηρακλή! 

Μπορεί, μόλις την προπερασμένη βδομάδα, ο «Γηραιός» να διευθέτησε -κάποιες από- τις οικονομικές του εκκρεμότητες και να πήρε πίσω τους έξι βαθμούς, που του είχαν αφαιρεθεί, αλλά το Διαιτητικό Δικαστήριο… επέστρεψε, επιβάλλοντας ΞΑΝΑ στην πολύπαθη ομάδα της Θεσσαλονίκης -6! 

Την ώρα, δηλαδή, που οι απλήρωτοι παίκτες και ο Σάββας Παντελίδης δίνουν έναν τρομερό και συγκινητικό αγώνα, προκειμένου να παραμείνει ο ιστορικός σύλλογος στη Σούπερ Λίγκα, τα διοικητικά προβλήματα φέρνουν και πάλι κοντά το φάσμα του υποβιβασμού. 

Ο Ηρακλής, λοιπόν, καλείται να διευθετήσει (εξόφληση ή διακανονισμός) τα οφειλόμενα που έχει σε δύο πρώην παίκτες του, τους Γιώργο Μπλέτσα και Γιάννη Αντωνίου, που είναι να παίρνουν, συνολικά, 23.000 ευρώ. Και σε περίπτωση που δεν βρει, εντός τριημέρου, λύση με τους εν λόγω ποδοσφαιριστές, θα ενεργοποιηθεί η ποινή και θα του αφαιρεθούν τρεις βαθμοί για καθεμία περίπτωση. 

Αναλυτικά, η απόφαση: 

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις. 

Αριθμός απόφασης 41/2017 
Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση (9.792,50 €) του ποδοσφαιριστή Ιωάννη Αντωνίου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 163/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας. 

Αριθμός απόφασης 42/2017 
Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση (12.849,98 €), του ποδοσφαιριστή Γεωργίου Μπλέτσα , κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 162/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Πηγή: sport-fm.gr