Σε ρόλο… ειρηνοποιού ο Βασιλειάδης με τους “Big Four”

Πάνω από 4 ώρες διήρκεσε η συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού με τους τέσσερις "μεγάλους"

Ρόλο… ειρηνοποιού ανέλαβε ο Γιώργος Βασιλειάδης! 

Όπως μετέφεραν στον ΣΠΟΡ FM οι Άρης Ασβεστάς και Βασίλης Βέργης, ο υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε στη μαραθώνια συνάντηση με τους τέσσερις «μεγάλους» (και τη Λίγκα) την ανάγκη να… θάψουν άπαντες το τσεκούρι του πολέμου, προκειμένου να υπάρξει ηρεμία και συναίνεση, ενόψει των συνεχόμενων ντέρμπι, που… έρχονται! 

Αυτό που προκύπτει από τη συζήτηση, η οποία, θυμίζουμε, διήρκεσε 4,5 ώρες, είναι πως υπήρξε σύγκλιση απόψεων σε αρκετά θέματα, αλλά και αντεγκλήσεις, χωρίς, ωστόσο, να ανέβουν ιδιαίτερα οι τόνοι. Διαφωνίες υπήρξαν σε πιο «τεχνικά» ζητήματα, όπως, για παράδειγμα, τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να οργανωθεί η διαιτησία, τον τρόπο που θα εκλέγεται η ηγεσία της, αλλά και ό,τι αφορά την εκπροσώπηση της Λίγκας στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ. Παρατηρήθηκε τόσο σημαντική απόκλιση ανάμεσα στους «τέσσερις», που μπορεί κανείς να υποστηρίξει ότι με δυσκολία θα μπορέσει να γεφυρωθεί το χάσμα… 

Ένα από τα σημαντικά θέματα, πάντως, που συζητήθηκε και στο οποίο υπήρξε ταύτιση απόψεων, ήταν η θέσπιση του πλαισίου για την ίδρυση Β' ομάδων κατά τα πρότυπα της Ισπανίας! Ομάδες, που, φυσικά, θα αγωνίζονται σε χαμηλότερες κατηγορίες και δεν θα έχουν δικαίωμα ανόδου στη Σούπερ Λίγκα.