Τρίβουν τα χέρια τους με… Μιλιβόγεβιτς στον Ολυμπιακό

Κατ’ ευχήν όχι μόνο για τον ίδιο, αλλά και για τον Ολυμπιακό, πηγαίνει η καριέρα του Μιλιβόγεβιτς στην Κρίσταλ Πάλας, που αν παραμείνει στην Premier League θα βγουν κερδισμένοι και οι «ερυθρόλευκοι»

Πανηγυρίζουν Κρίσταλ Πάλας και Μιλιβόγεβιτς, χαμόγελα και για τον Ολυμπιακό.

Ο Σέρβος μέσος και η νέα του ομάδα έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν μετά τα τελευταία αποτελέσματα στην Premier League, καθώς από εκεί που βρίσκονταν σε δεινή θέση και είχαν σοβαρές πιθανότητες να υποβιβαστούν, πλέον με τοπ 2-1 επί της Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ», έφθασαν τις τέσσερις σερί νίκες και κρατούν την τύχη στα χέρια τους.

Η ομάδα του Σαμ Άλαρνταϊς βρίσκεται στο συν τέσσερα από την επικίνδυνη ζώνη, που είναι η Χαλ των Μάρκο Σίλβα και Ομάρ Ελαμπντελαουί και στο συν τρία από τη Σουόνσι που είναι ακριβώς από πάνω από της.

Αν τελικά τα καταφέρει (έχει εννέα ματς ακόμη, αφού χρωστάει και ένα), τότε θα βγει κερδισμένος ο Ολυμπιακός που παραχώρησε τον παίκτη στον αγγλικό σύλλογο τον περασμένο Ιανουάριο.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα βάλουν σίγουρα στα ταμεία κάτι παραπάνω από 12 εκατομμύρια ευρώ από την πώληση του 26χρονου χαφ, αλλά αν παραμείνει στην Premier League, θα εισπράξουν επιπλέον λεφτά, που είναι πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ λόγω όρου που υπάρχει στη σχετική συμφωνία. Οπότε, μπορούν να νιώθουν ήδη δικαιωμένοι για τις σκληρές διαπραγματεύσεις που έκαναν και οι οποίες οδήγησαν σε ένα πολύ καλό deal.

Πηγή: sport-fm.gr