Ξάνθη, από την Κέρκυρα δεν περνάς!

Με γκολάρα του Κέβιν οι «Φαίακες» επιβλήθηκαν (1-0) των φιλοξενούμενων που έπαιζαν με 10

Η Ξάνθη καιγόταν,αλλά η Κέρκυρα είχε τρόπο. Με γκολάρα του Κέβιν οι «Φαίακες» επιβλήθηκαν (1-0) των φιλοξενούμενων που έπαιζαν με 10 και συνέχισαν την παράδοση που τους θέλει αήττητους με τους Ακρίτες 

Μπορεί η Ξάνθη να είχε πιο ξεκάθαρο βαθμολογικό κίνητρο από τη στιγμή που καιγόταν για βαθμούς που θα την βοηθήσουν για την είσοδό της στα play-off, αλλά η Κέρκυρα είχε τον τρόπο για να πάρει τη νίκη. 

Έπειτα από ένα κακό 45λεπτο, που οι ομάδες έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο χωρίς να βοηθούν στο ρυθμό του ματς, ο Γουάλας άφησε τους φιλοξενούμενους με 10 παίκτες, έπειτα από ένα πολύ επικίνδυνο μαρκάρισμα στο κεφάλι του Γεωργίου. 

Εκεί η πλάστιγγα έγειρε οριστικά στην ελαφρώς καλύτερη Κέρκυρα που στο β' μέρος μπήκε αποφασισμένη για το γκολ που θα της εξασφάλιζε το τρίποντο. Με τις ευκαιρίες να διαδέχονται η μία την άλλη, ήρθε η έξοχη εκτέλεση του Κέβιν Ντιόγκο στο 66' για να γράψει τον ουσιαστικό επίλογο του παιχνιδιού. 

Με αυτόν τον τρόπο συνεχίστηκε μια εκπληκτική παράδοση, σύμφωνα με την οποία η Ξάνθη δεν έχει νικήσει ποτέ στην Κέρκυρα, διατηρώντας εξαιρετικό ρυθμό κόντρα στους Ακρίτες. 

Περισσότερα στο sport-fm.gr