Ρεκόμπα: “Χαίρομαι για τον Πανιώνιο – Ξέρω ότι ο Χούτος είναι στο Survivor”

Ο Αλβάρο Ρεκόμπα συνεχίζει να παρακολουθεί τον Πανιώνιο και δηλώνει χαρούμενος με την πρώην ομάδα του. Διαβάστε τι είπε για τον φίλο του Λάμπρο Χούτο και τη συμμετοχή του στο Survivor

Δεν ξεχνάει το πέρασμα του από την Ελλάδα ο Αλβάρο Ρεκόμπα. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107,4 εξέφρασε την χαρά του για την φετινή πορεία του ιστορικού, ενώ αναφέρθηκε και στον καλό του φίλο Λάμπρο Χούτο και την συμμετοχή του στο Survivor.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρεκόμπα

Για τον Πανιώνιο:«Συνεχίζω να παρακολουθώ το ελληνικό ποδόσφαιρο. Χαίρομαι πάρα πολύ που η πρώην ομάδα μου ο Πανιώνιος πηγαίνει τόσο καλά. Παρά το περιορισμένο μπάτζετ έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο, που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα απ΄τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος»

Για την αποχώρησή του από τον Πανιώνιο: «Δεν ήθελα να φύγω απ΄τον Πανιώνιο. Δεν με ήθελε όμως ο προπονητής. Επειδή δεν ήθελα να στεναχωρήσω τον πρόεδρο του είπα πως θα φύγω χωρίς αποζημίωση. Ευχαριστώ τον Κώστα Τσακίρη για την ευκαιρία που μου έδωσε να παίξω σε μια πανέμορφη χώρα όπως είναι η Ελλάδα και να γνωρίσω την ελληνική κουλτούρα που μοιάζει πολύ με την δική μας στην Ουρουγουάη».

Για τον Λάμπρο Χούτο και τη συμμετοχή του στο Survivor: «Γνωρίζω πως συμμετέχει σε ένα τηλεοπτικό παιχνίδι αυτή την περίοδο. Με έχει προσκαλέσει να έρθω στην Αθήνα για έναν μεταξύ μας αγώνα kick Boxing».

Πηγή: sport-fm.gr