Η Ξάνθη έβαλε τέλος στο σερί του Πλατανιά και πάει για πλέι-οφ

Με 1-0 επικράτησαν οι Ακρίτες της κρητικής ομάδας - Ανατροπή και νίκη μέσα στην Τρίπολη για την Κέρκυρα με 2-1

Τέλος στο αήττητο σερί του Πλατανιά στο πρωτάθλημα, που είχε φτάσει τους έξι αγώνες (από τις 19 Ιανουαρίου) έβαλε η Ξάνθη, που επικράτησε στα Πηγάδια με 1-0 της κρητικής ομάδας και μπήκε για τα καλά στο παιχνίδι της διεκδίκησης της 5ης θέσης που οδηγεί στα πλέι-οφ.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο... συνήθης ύποπτος Γιουνές, που στο 38' με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τριάδη πέτυχε το 14ο γκολ του στο πρωτάθλημα, δίνοντας τη νίκη στους Ακρίτες, μία νίκη που τους φέρνει στους 39 βαθμούς και στην πέμπτη θέση, τρεις βαθμούς πάνω από την ΑΕΚ (που έχει έναν αγώνα λιγότερα) και τέσσερις πάνω από τον Πλατανιά και τον Ατρόμητο.

Σε άλλο παιχνίδι για την 23η αγωνιστική της Superleague, η Κέρκυρα πήρε μεγάλο διπλό στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης με 2-1, παρά το γεγονός ότι στο ημίχρονο έχανε με 0-1, χάρη στην εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Μάσα στο 38'. Οι Φαίακες γύρισαν “τούμπα” το ματς στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ντουαλά στο 70' να ισοφαρίζει με ωραίο γυριστό σουτ και τον Τουράμ με σουτ στην κίνηση να ολοκληρώνει την ανατροπή.