Εμποκού: Θέλω να μείνω!

Εξελίσσεται σε παίκτη που δίνει νέα πνοή μεσοεπιθετικά στον Παναθηναϊκό επί Μαρίνου Ουζουνίδη

Ο Πολ Εμποκού εξελίσσεται σε παίκτη που δίνει νέα πνοή μεσοεπιθετικά στον Παναθηναϊκό επί Μαρίνου Ουζουνίδη και ήδη αποτελεί ειλημμένη απόφαση να γίνει προσπάθεια να παραμείνει στην ομάδα και την επόμενη σεζόν. Ο Κονγκολέζος έχει έρθει δανεικός από την Κιέβο, με την οψιόν αγοράς να είναι πολύ μεγάλη (οι Ιταλοί μιλούν για 5 εκατ. ευρώ, οι «πράσινοι» μιλούν για μικρότερο ποσό αλλά σίγουρα πάνω από τα 2 εκατ. ευρώ). Ο Νίκος Λυμπερόπουλος άρχισε από χθες επαφές με την ιταλική ομάδα είτε για αγορά του παίκτη με ένα ποσό στις οικονομικές δυνατότητες του «τριφυλλιού» είτε με επέκταση του δανεισμού του.

Σύμμαχος του Παναθηναϊκού είναι η επιθυμία του παίκτη. «Σίγουρα θα ήθελα να μείνω. Προφανώς δεν είναι μόνο δική μου δουλειά να το αποφασίσω αυτό. Έχει να κάνει με την ομάδα, με τη ρήτρα που υπάρχει στη συμφωνία. Είναι αρκετά πράγματα που πρέπει να δούμε, αλλά εγώ πρέπει να πω ότι είμαι χαρούμενος εδώ, η οικογένειά μου είναι χαρούμενη εδώ, οπότε γιατί όχι; Για την ώρα θέλω να απολαμβάνω το παρόν και για το μέλλον θα δούμε», δήλωσε ο Εμποκού στην «Πράσινη».

«Όταν ήρθα δεν ήμουν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Σιγά-σιγά άρχιζα να παίζω περισσότερο και τώρα νιώθω πολύ καλά. Και οι δύο προπονητές μού έδωσαν αρκετή αυτοπεποίθηση. Τώρα είμαι πραγματικά χαρούμενος στον Παναθηναϊκό», πρόσθεσε ο Αφρικανός άσος, ενώ έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια: «Πρέπει να συνεχίζουμε να παίζουμε με αυτόν τον τρόπο. Αυτός είναι ο μοναδικός δρόμος για μας. Πάντα μπορούμε να βελτιωνόμαστε. Ξέρουμε πως ο στόχος του πρωταθλήματος είναι κάτι παραπάνω από δύσκολος. Ελπίζω πάντως να κατακτήσουμε κάτι, όπως το Κύπελλο».

Πηγή: sport-fm.gr