Super deal του Ολυμπιακού για Μιλιβόγεβιτς

Έτοιμος να σφραγίσει μια εξαιρετική συμφωνία με την Κρίσταλ Πάλας για τον Μιλιβόγεβιτς είναι ο Ολυμπιακός, εισπράττοντας ποσό ρεκόρ.Ίσως και σήμερα στο Λονδίνο ο Σέρβος που υπογράφει μυθικό συμβόλαιο

Ποσά που δεν μπορεί να αρνηθεί ελληνικός σύλλογος προβλέπει η διαφαινόμενη συμφωνία του Ολυμπιακού με την Κρίσταλ Πάλας για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Οριστικό deal για ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και τον σύλλογο της Αγγλίας δεν υπάρχει ακόμα, αλλά φαίνεται ότι είναι θέμα χρόνου να κλείσει η μεταγραφή, αν και δεν δείχνουν να τα παρατάνε (ακόμη) οι υπόλοιποι... μνηστήρες. Ο 25χρονος μέσος είναι με τις βαλίτσες στο χέρι και πιθανόν εντός της ημέρας (μπορεί και αύριο) να βρεθεί στο Λονδίνο ώστε να σφραγιστεί το deal.

Στο μόνο θέμα που δεν θα έχουν βρει ακόμη οι δύο ομάδες είναι στο ποσοστό μεταπώλησης, όπως έχει φανεί και από την Πέμπτη. Το στάνταρ ποσό που θα βάλει στα ταμεία του ο Ολυμπιακός είναι 13,5 εκάτ ευρώ, σύμφωνα με το «Goal» και η Κρίσταλ Πάλας είπε «ΟΚ» και για μπόνους συμμετοχών (για φέτος και του χρόνου). Αν ο Σέρβος κάνει συγκεκριμένο αριθμό εμφανίσεων, τότε θα εισπράξουν οι Πειραιώτες συν δύο εκατομμύρια ευρώ (κάτι ανάλογο είχε γίνει και με το deal για τον Μανωλά). Οπότε, συνολικά, η μεταγραφή πρόκειται να ξεπεράσει τα 15 εκατομμύρια ευρώ (15,5 για την ακρίβεια) και έτσι θα σπάσει το ρεκόρ των μεταγραφών Μήτρογλου, Καστίγιο και Μανωλά.

Ο Ολυμπιακός σκοπεύει να βάλει ποσοστό μεταπώλησης 20% σε περίπτωση που ο Μιλιβόγεβιτς πωληθεί από τους Λονδρέζους την επόμενη διετία και είναι κάτι που αναφέρει και η «Independent» σε δημοσίευμά της.

Παράλληλα, θα πρόκειται φυσικά και για ένα πολύ καλό deal και για τον ίδιο τον διεθνή χαφ. Εκτός από το γεγονός ότι θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στην Premier League, θα υπογράψει και ένα «χρυσό» συμβόλαιο που θα του αποφέρει ετήσιες απολαβές άνω των δύο εκατομμυρίων ευρώ.

Πηγή: sport-fm.gr