Έπεσε στα… δίχτυα του Παναιτωλικού η ΑΕΚ

Ήττα με 3-2 για την Ένωση στο Αγρίνιο - Νίκησε και τον Ηρακλή (3-1) η Ξάνθη, ισόπαλες με 1-1 Βέροια και Λάρισα

Την ήττα με 3-2 γνώρισε από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο η ΑΕΚ, σε ένα ματς με δύο ανατροπές στο σκορ που εκτός απροόπτου ήταν και το τελευταίο του Μοράις στον πάγκο της Ένωσης.

Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε στο σκορ στο 11ο λεπτό, όταν ο Μπάρκας ανέτρεψε τον Μάρκος Πάουλο μέσα στην περιοχή και ο Μαρκόφσκι εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι για το 1-0, όμως η ΑΕΚ αντέδρασε και με γκολ του Αλμέιδα στο 22' και του Γαλανόπουλου στο 33' πήρε το προβάδισμα στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ήταν η σειρά του Παναιτωλικού να κάνει την ανατροπή: στο 55' ο Μάκος ισοφάρισε μετά από γύρισμα του Κούσα, ενώ στο 83' και πάλι ο Μάκος, εκμεταλλευόμενος την ολέθρια γκάφα του Μπάρκα (που έκανε λάθος υπολογισμό) έγραψε το τελικό 3-2.

Την ίδια ώρα στην Ξάνθη, η τοπική ομάδα συνέχιζε την εντυπωσιακή της πορεία στο πρωτάθλημα με τη νίκη της με 3-1 επί του Ηρακλή στα Πηγάδια, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 10', με το γκολ του Πασά. Οι Ακρίτες έβγαλαν αντίδραση και ισοφάρισαν στο 24' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιουνές, ενώ ο Τριάδης στο 61' και ο Γιουνές και πάλι στο 71' διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Σε άλλο ματς για την 16η αγωνιστική της Super League, Βέροια και Λάρισα αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στον "βούρκο" (λόγω καταρρακτώδους βροχής) της Βέροιας, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 69' με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Σαρπόνγκ το όμορφο γκολ που είχε πετύχει για την ΑΕΛ στο 45' με τακουνάκι ο Ικάουνιεκς.