Μεταγραφική ένεση με Τζαβέλα, Ντίας ετοιμάζει η ΑΕΚ

Στη λίστα της ΑΕΚ είναι πάντα ο Ναμπίλ Μπαχούι

Η ανάγκη μεταγραφικής ενίσχυσης για την ΑΕΚ έγινε ακόμη περισσότερο σαφής στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (0-0) και φαίνεται πως άμεσα θα υπάρξουν εξελίξεις. 

Ίσως και σήμερα να τελειώσει θετικά το θέμα του Χόρχε Περέιρα Ντίας. Μετά τη βελτιωμένη προσφορά που έγινε στον 26χρονο επιθετικό, αυτός μπορεί να καλύψει την προσωπική του… χασούρα από τα τερτίπια της Τζοχόρ. Ο ατζέντης του Αργεντινού φορ θα έχει σήμερα νέα επαφή με το σύλλογο της Μαλαισίας και εκτιμάται πως αυτή τη φορά, μετά και την υποχώρηση του παίκτη, θα βρεθεί η χρυσή τομή και θα λυθεί το συμβόλαιό του, προκειμένου να έρθει άμεσα στην Αθήνα για να υπογράψει στην «Ένωση». 

Από εκεί και πέρα, φαίνεται πως στην ΑΕΚ αποφάσισαν να κινηθούν για την απόκτηση του Γιώργου Τζαβέλλα. Ο διεθνής αμυντικός συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ για το «διαζύγιό» τους, που δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί μέσα στη μέρα. Στην πρώτη κρούση των «κιτρινόμαυρων» ο 29χρονος άσος, που μπορεί να προσφέρει και σαν αριστερός μπακ, φέρεται να παρουσιάστηκε θετικός, ενώ αντίθετα το ενδιαφέρον που έχει προκύψει από τα Εμιράτα δεν τον καλύπτει πλήρως. 

Στη λίστα της ΑΕΚ είναι πάντα ο Ναμπίλ Μπαχούι. Η υπόθεση του Σουηδού δεξιού εξτρέμ είναι ανεξάρτητη με αυτή του Ντίας και ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς είναι σε ανοιχτή γραμμή μαζί του. Το Αμβούργο δεν τον υπολογίζει και φαίνεται πως είναι εφικτό ο 26χρονος άσος να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς. 

Όσον αφορά στον Πέταρ Σκούλετιτς και τα σενάρια περί δανεισμού του από τη Λοκομοτίβ Μόσχας, όπως προκύπτει ο Σέρβος φορ είχε απασχολήσει πριν αρκετές εβδομάδες την ΑΕΚ, αλλά κρίθηκε ότι δεν καλύπτει τις απαιτήσεις της ομάδας. 

Τέλος, σχετικά με δημοσιεύματα για τον Τζόναθαν Παρ, δεν αποκλείεται η ΑΕΚ να έχει όντως στην ατζέντα της τον 28χρονο Νορβηγό αριστερό μπακ, ωστόσο εφόσον προχωρήσει του Τζαβέλλα δύσκολα θα γίνει άλλη κίνηση για τη θέση.