Πίστη στον Ολυμπιακό για τον ερχομό του Σισοκό

Οι πρωταθλητές Ελλάδας φέρονται να έχουν συμφωνήσει για τον δανεισμό του 29χρονου άσου

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού όσον αφορά την έκβαση της υπόθεσης του Αλί Σισοκό, παρά τις όποιες δυσκολίες παρουσιάστηκαν χθες με την εμπλοκή της Γουέστ Χαμ στη διεκδίκηση του Γάλλου μπακ. 

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο εκτιμούν ότι η υπόθεση θα κλείσει μέσα στο επόμενο διήμερο, με τις πιθανότητες να είναι αρκετές για να υπάρξει happy end. 

Οι πρωταθλητές Ελλάδας φέρονται να έχουν συμφωνήσει για τον δανεισμό του 29χρονου άσου, έχοντας στα χέρια τους και οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι. 

Την ίδια ώρα, στην Πορτογαλία αναφέρουν ότι ο Ματέους Περέιρα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που αρέσουν στον Πάουλο Μπέντο. 

Πρόκειται για 21χρονο εξτρέμ από τη Βραζιλία (με κοινοτικό διαβατήριο), ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα, και θεωρείται ένα από τα ταλέντα του τοπικού πρωταθλήματος. 

Τέλος, σύντομα αναμένεται να τελειώσει και το θέμα του Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος ενδιαφέρει την Χαλ Σίτι που ανέλαβε πρόσφατα ο Μάρκο Σίλβα. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν περιορίζονται μόνο στον δανεισμό του Νορβηγού αλλά και στην ενδεχόμενη αγορά του, και μάλιστα με ένα πολύ καλό ποσό.

πηγή: sport-fm.gr