Λέτο υπό προϋποθέσεις στον Παναθηναϊκό

Διαβάστε τι ισχύει στο θέμα της ανανέωσης συμβολαίου του Αργεντινού

Το θέμα της παραμονής του Σεμπαστιάν Λέτο πρωταγωνιστεί στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού μετά το παιχνίδι με την Κέρκυρα, στο οποίο ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός πέτυχε το νικητήριο γκολ της αναμέτρησης. 

Οι πρώτες συζητήσεις με την πλευρά του 30χρονου άσου έγιναν στα τέλη Νοεμβρίου και στα μέσα Δεκεμβρίου, χωρίς να υπάρξει συμφωνία και οι ιθύνοντες του συλλόγου επεδίωξαν να μάθουν τα «θέλω» της άλλης πλευράς. 

Εκείνο που προκύπτει είναι πως ο Λέτο θέλει ένα διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τις ετήσιες απολαβές του να ξεπερνούν τις 500.000 ευρώ (κάποιοι κάνουν λόγο και για 700.000 ευρώ), όμως οι «πράσινοι» του προσφέρουν μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με οψιόν ανανέωσης και τα χρήματα είναι σαφώς λιγότερα. 

Όλα πλέον θα κριθούν στο επόμενο ραντεβού που θα έχει ο «Σέμπα» με τον Νίκο Λυμπερόπουλο στα τέλη Ιανουαρίου-αρχές Φεβρουαρίου. 

Θα πρέπει ωστόσο να τονιστεί πως γίνονται προσπάθειες να περιοριστεί το μπάτζετ της «πράσινης» ΠΑΕ, ότι ο Ουζουνίδης δεν επιθυμεί την παροχή εγγυήσεων στον Λέτο πως θα έχει θέση βασικού, ενώ σημαντικό ρόλο προφανώς θα παίξει και το να μην έχει προβλήματα ενοχλήσεων ή τραυματισμών το επόμενο διάστημα.

Πηγή: sport-fm.gr