Κάτι τρέχει με τον Μέσι: Τι γίνεται με την ανανέωση του συμβολαίου του;

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει συνάντηση με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα και η μοναδική επαφή που έχει πραγματοποιηθεί ήταν ένα… τηλεφώνημα, σύμφωνα με τη Marca

Σε στασιμότητα βρίσκεται η υπόθεση της ανανέωσης της συνεργασίας Μπαρτσελόνα-Μέσι!  Δημοσίευμα της «Marca» αναφέρει ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει συνάντηση των δύο πλευρών και η μοναδική επαφή που έχει πραγματοποιηθεί ήταν ένα… τηλεφώνημα! 

Κι αυτό παρότι οι ιθύνοντες της Μπάρτσα ισχυρίζονται ότι στόχος τους είναι να έχουν ολοκληρώσει το deal με τον Λίο Μέσι μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2017. 

Ο πατέρας του ποδοσφαιριστή ταξίδεψε πρόσφατα στη Βαρκελώνη, ωστόσο το κλαμπ δεν εκμεταλλεύτηκε τη συγκυρία και δεν επιδίωξε να καθίσει στο ίδιο τραπέζι μαζί του. 

Έως τώρα λοιπόν δεν έχει υπάρξει κάποια ουσιαστική κίνηση από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα προκειμένου να «δέσει» τον κορυφαίο παίκτη του ρόστερ μέσω της επέκτασης (και βελτίωσης των όρων) του συμβολαίου του. 

Και, όπως τονίζεται στο εν λόγω δημοσίευμα, υπάρχει πολύς δρόμος να διανυθεί για να προκύψει συμφωνία. Από τη μεριά του ποδοσφαιριστή βγαίνει προς τα έξω ακριβώς αυτή η αίσθηση, ενώ από τη μεριά της Μπαρτσελόνα διοχετεύεται ότι υπάρχει η επιθυμία να τελειώσει θετικά το ζήτημα όσο το δυνατόν συντομότερα. 

Αλλά και από τους Καταλανούς εμφανίζεται να υπάρχει η παραδοχή ότι η συγκεκριμένη διαδικασία δεν θα είναι τόσο… σύντομη, μολονότι εκφράζεται η πεποίθηση ότι θα έχει happy end. 

Στην Μπαρτσελόνα πιστεύουν ότι ο Αργεντινός σούπερ σταρ είναι ευτυχισμένος στην ομάδα και στη Βαρκελώνη και δεν δείχνουν να ανησυχούν. Ίσως έτσι ερμηνεύεται και το γεγονός ότι πέρασαν πρώτοι από το γραφείο του Μπερτομέου για ανανέωση συμβολαίου οι Σουάρες και Μασεράνο. 

Αντιλαμβάνονται όμως ότι για να κρατήσουν τον Μέσι θα πρέπει να… ξηλωθούν. Προς αυτήν την κατεύθυνση ήταν και η δήλωση του Γιόσεπ Μαρία Μπερτομέου ότι «ακούγεται λογικό να σκέφτεται κανείς ότι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο θα πρέπει να είναι ο καλύτερος στον κόσμο και με… άλλους τρόπους». 

Αυτές τις ημέρες ο Μέσι χαλαρώνει, κάνοντας οικογενειακές διακοπές στην πατρίδα του, στο Ροσάριο, και θα επιστρέψει στην Καταλονία στις 30 Δεκεμβρίου. Μέχρι τότε αποκλείεται να μιλήσει για… ανανεώσεις.

Πηγή: sport-fm.gr