Κλείνει το Καυτανζόγλειο η διοίκηση του Ηρακλή

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, η διοίκηση του Ηρακλή έχει αποφασίσει να διεξάγει κεκλεισμένων των θυρών το ματς με τον ΠΑΣ!

Το ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζει να μας εκπλήσσει και ο δύσμοιρος Ηρακλής -και οι οπαδοί του- συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται... αλλά όχι: Ακόμη ΔΕΝ τα έχουν δει όλα!

Γιατί αυτό που σκοπεύει να κάνει η «κυανόλευκη» ΠΑΕ στο ματς της Δευτέρας (5/12) με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι, πραγματικά, από τα άγραφα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, λοιπόν, η διοίκηση έχει αποφασίσει να βάλει λουκέτο στις θύρες του «Καυτανζογλείου», αποκλείοντας τον κόσμο από το γήπεδο για την αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες!

Ο λόγος; Τα χαμηλά κιγκλιδώματα και τα οικονομικά πρόστιμα που δέχεται ο σύλλογος στα εντός έδρας παιχνίδια, με τους ανθρώπους της ΠΑΕ να τονίζουν πως στόχος τους είναι να προβούν σε βελτιωτικές κινήσεις στο γήπεδο -το οποίο ανήκει στη ΓΓΑ. Σημειώνουν, δε, πως είναι σε διαρκή επικοινωνία με την τελευταία, για να εγκριθούν τα πρόσθετα μέτρα.

Υπάρχει, μάλιστα και σχετικό έγγραφο του αιτήματος στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, στην Ασφάλεια και στο υπουργείο Αθλητισμού και στη Γ.Γ.Α., που φέρει την υπογραφή του Σπύρου Παπαθανασάκη.

Πηγή: sport-fm.gr