Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στα ημιτελικά κυπέλλου μπάσκετ

Ένα ντέρμπι «αιωνίων» και ένα «κιτρινόμαυρων» ανέδειξε η κλήρωση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου μπάσκετ

Ένα ντέρμπι «αιωνίων» και ένα «κιτρινόμαυρων» ανέδειξε η κλήρωση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου μπάσκετ που έγινε το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΟΚ. 

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και Άρης-ΑΕΚ είναι τα δύο ζευγάρια. Τα ματς που θα γίνουν στις 16 και 14 Ιανουαρίου αντίστοιχα (ο αγώνας των «αιωνίων» είναι πιθανό να μεταφερθεί κατά μία ή δύο μέρες) και θα είναι νοκ άουτ, ενώ ο τελικός είναι προγραμματισμένος στις 19 Φεβρουαρίου. 

Ένα μεγάλο ερώτημα είναι πού θα γίνει ο τελικός. Η λύση του Ελληνικού δεν υπάρχει, οι έδρες των δύο ομάδων αποκλείονται και πιθανότερη λύση είναι η επαρχία (Ηράκλειο;). 

Από πλευρά Παναθηναϊκού το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος Μάνος Παπαδόπουλος και ο διευθύνων σύμβουλος Παναγιώτης Τριαντόπουλος, από τον Ολυμπιακό ο γενικός διευθυντής Χρήστος Σταυρόπουλος και ο διευθυντής επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων Χρήστος Μπαφές, από την ΑΕΚ ο αντιπρόεδρος Αλέξης Αλεξίου και από τον Άρη ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Παπακυριάκης. Την ΕΟΚ εκπροσώπησαν ο αντιπρόεδρος Αριστείδης Γολέμης και ο γενικός γραμματέας Παναγιώτης Τσαγκρώνης. 

πηγή: sport-fm.gr