Στη μεταγραφική λίστα του Αντρέα Στραματσόνι το όνομα του Κάρλος Καρμόνα

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal», ο Ιταλός έχει παρακολουθήσει έντονα τον 27χρονο μέσο, ο οποίος έχει καταγράψει 156 συμμετοχές και 5 γκολ στη Serie A

Συνεχίζει να... χτενίζει την ιταλική αγορά (όπως είναι λογικό) ο Αντρέα Στραματσόνι εν όψει Ιανουαρίου, στοχεύοντας σε ποιοτικές λύσεις για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού. Ο Φελίπε Μέλο της Ίντερ είναι μια περίπτωση που απασχολεί σοβαρά τον τεχνικό του «τριφυλλιού» για τα χαφ, είναι πολύ ψηλά στη λίστα του, αλλά φυσικά υπάρχουν αρκετά ονόματα σε αυτή.

Το τελευταίο που βγήκε στην επιφάνεια είναι του Κάρλος Καρμόνα, σύμφωνα με τα όσα γράφει ο Κώστας Μανωλιουδάκης στο «Goal». Πρόκειται για 29χρονο μέσο που είναι μέλος της εθνικής Χιλής εδώ και αρκετά χρόνια και μετράει 48 συμμετοχές στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του. Σε συλλογικό επίπεδο, αγωνίζεται στην Αταλάντα από το 2010 και πιο πριν ήταν στη Ρετζίνα. Συνολικά έχει 156 συμμετοχές (με πέντε γκολ και 3 ασίστ) στη Serie A και άλλες 56 στη Serie B.

Εκτιμάται ότι είναι παίκτης που θα απασχολήσει έντονα προσεχώς. Φέτος δεν είναι από τα βασικά εργαλεία του Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι, βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα και ενώ τα προηγούμενα χρόνια ήταν βασικός. Ο ίδιος δείχνει τάσεις φυγής και η ομάδα του είναι θετική στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει δανεικό για έξι μήνες, βάζοντας στη συμφωνία οψιόν αγοράς.

Πηγή: sport-fm.gr