Νίκησε Πανσερραϊκό, κέρδισε Φακούντο, Τιάμ ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-0 σε φιλικό

Φιλική νίκη με κέρδη για τον ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του βορρά» επικράτησε 3-0 του Πανσερραϊκού, με τους Φακούντο Περέιρα και Μάμε Τιάμ να σκοράρουν από μία φορά και να δείχνουν στον Βλάνταν Ίβιτς πως είναι «εδώ». 

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 31ο λεπτό όταν Τσίμιροτ και Μάτος συνεργάστηκαν ωραία, με τον δεύτερο να σεντράρει και τον Πέλκα με καρφωτή κεφαλιά να ανοίγει το σκορ. Στο 54’ ο Φακούντο Περέιρα με τρομερό ατομική ενέργεια έκανε το 2-0 και το τελικό 3-0 έγραψε στο 71’ ο Τιάμ, σκοράροντας το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του «δικέφαλου του βορρά». Οι δύο τελευταίοι, πάντως, είχαν εξαιρετικές προσπάθειες, βρέθηκαν πολλές φορές μέσα στο γήπεδο και έδειξαν πως είναι έτοιμοι να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ στη μεγάλη του... πληγή, που δεν είναι άλλο από το σκοράρισμα. 

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ιβιτς): Μπρκιτς, Γιαννούλης (60' Κοροβέσης), Τζαβέλλας (60' Πούγγουρας), Βαρέλα (60' Μαλεζάς), Μάτος (60' Κίτσιου), Κάνιας (46' Σάκχοφ), Τσίμιροτ (60' Χαρισης), Πέλκας (46' Μπίσεσβαρ), Ροντρίγκες (60' Μυστακίδης), Κάμπος (60' Τιάμ), Κουλούρης (46' Περέιρα). 

Πανσερραϊκός (Παναγιώτης Διλμπέρης): Μέλκας, Κάκκο, Βοσκόπουλος, Καψάλης, Ιωαννίδης, Σιάκκας, Τσελεπίδης, Τσούτσης, Λάντο, Χατζηδημητρίου, Μαφούτα.

Πηγή: sport-fm.gr