Παναθηναϊκός: Θα τιμωρούνται οι… απείθαρχοι

Πολλές και σημαντικές αλλαγές αναμένεται να γίνουν προσεχώς

Πολλές και σημαντικές αλλαγές αναμένεται να γίνουν προσεχώς στον Παναθηναϊκό, καθώς έχουν εντοπιστεί προβλήματα σε διάφορα μέτωπα και θα γίνουν κινήσεις ώστε να υπάρξει καλύτερη λειτουργία της ομάδας.

Οι διαφοροποιήσεις αυτές θα αφορούν στελέχη της ΠΑΕ και ανθρώπους που έχουν πόστο στο ποδοσφαιρικό τμήμα, τα οποία θα απομακρυνθούν και θα αντικατασταθούν. Ήδη υπάρχουν φήμες για κάποια ονόματα και φαίνεται ότι οι αλλαγές που θα ανακοινωθούν θα προκαλέσουν αίσθηση όταν γνωστοποιηθούν. 

Παράλληλα, όπως έχει γίνει γνωστό από τη Δευτέρα θα γίνει πρόσληψη γενικού αρχηγού που θα αναλάβει την ευθύνη των αποδυτηρίων και φημολογείται ότι ήδη έχει εντοπιστεί ο εκλεκτός και είναι πιθανόν να υπάρξουν νεότερα εντός των επόμενων ημερών μπορεί και ωρών, σύμφωνα με την «Πράσινη». Ακούγεται το όνομα του Μλάντεν Πέτριτς, που έχει εκφράσει την επιθυμία του να αναλάβει πόστο στην ομάδα. 

Επιπλέον, έστω και καθυστερημένα, πρόκειται να επιβληθούν τσουχτερά πρόστιμα στους παίκτες ώστε να τιμωρηθούν -έστω και καθυστερημένα- για κρούσματα πειθαρχίας που έδειξαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, όπως αναφέρεται στο «Goal». 

Ο Αντρέα Στραματσόνι συνεχίζει στο τιμόνι της ομάδας, αλλά δεν μπορεί να πει κανείς με σιγουριά ότι θα παραμείνει σε αυτήν για πολύ καιρό ακόμα και ενώ ακολουθεί (μετά τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων) το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ήδη φαίνεται ότι γίνεται έρευνα αγοράς από το «τριφύλλι» για τον διάδοχό του και έχουν ακουστεί κάποια ονόματα από την ελληνική αγορά, όπως αυτό του Μαρίνου Ουζουνίδη που είναι ελεύθερος, αλλά και του Γιώργου Δώνη που εργάζεται στη Σαουδική Αραβία. Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν έχει πρόβλημα να αποχωρήσει σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί ότι τον θέλει ο Παναθηναϊκός. Οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι καθοριστικές στο θέμα του προπονητή.

πηγή: sport-fm.gr