Σπανός: Ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος με Ολυμπιακό

«Έβραζε» με τη διαιτησία ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου

Τα δικαιολογημένα και φρικτά του παράπονα για τη διαιτησία στο ματς με τον Ολυμπιακό επιβεβαίωσε ο Γιώργος Σπανός. Ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου έκανε λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος, λόγω των αποφάσεων του Δελφάκη και των βοηθών του, ενώ συνεχάρη τους παίκτες του για την προσπάθεια που έκαναν «απέναντι στους… 14 αντιπάλους» τους. 

Οι δηλώσεις Σπανού 

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου και στους ποδοσφαιριστές μου. Σήμερα νομίζω πως δικαιούμασταν τη νίκη. Παρόλα αυτά είναι πολύ δύσκολο στο ποδόσφαιρο να κερδίσεις όταν παίζεις 11 εναντίον 14! Υπάρχει ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος σήμερα στο α' μέρος. 

Δεν δόθηκε στην ομάδα μου ένα πέναλτι, ένα καθαρό που συζητείται και ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Λε Ταλέκ. Από εκεί και πέρα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Σήμερα ανέλαβε μία καινούρια Επιτροπή και πρέπει να δει κάποια πράγματα. Πρέπει να έρθει ξανά η ισονομία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα πρέπει όλες οι ομάδες να παίρνουν στο γήπεδο αυτό που δικαιούνται. Δεν έχω τίποτε άλλο να πω. Ξανά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Σήμερα είχαμε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος».

 

Πηγή: sport-fm.gr