O Αλαφούζος στηρίζει Στραματσόνι

Προσπάθεια ανασύνταξης και συσπείρωσης επιχειρείται στον Παναθηναϊκό

Προσπάθεια ανασύνταξης και συσπείρωσης επιχειρείται στον Παναθηναϊκό μετά την ήττα-σοκ από την Ξάνθη. Ο Γιάννης Αλαφούζος επικοινώνησε, σύμφωνα με τη Live Sport, με τον Αντρέα Στραματσόνι και του εξέφρασε την εμπιστοσύνη στη δουλειά του. 

Ο Ιταλός προπονητής με τη σειρά του είχε συνομιλίες με τους Λεντέσμα, Μπεργκ, Ζέκα και Στιλ. Μάλιστα φάνηκε να έχει ενημερωθεί για κάποια νυχτοπερπατήματα ποδοσφαιριστών που δεν του άρεσαν καθόλου και φρόντισε να περάσει το μήνυμα λέγοντας πως «… μη δίνετε δικαιώματα, πρέπει να προσέχετε την εξωγηπεδική σας ζωή, ώστε να είστε εντάξει στις υποχρεώσεις σας. Από εδώ και πέρα όποιος δεν συμμορφώνεται θα τιμωρείται παραδειγματικά». 

Δεν αποκλείεται προσεχώς να δούμε βασικούς παίκτες, που δεν αποδίδουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, να χάνουν τη θέση τους στο βασικό σχήμα. Για την ώρα και τον αγώνα της Πέμπτης με τη Σταντάρ στη Λιέγη, πέραν του τιμωρημένου Γουακάσο αναμένεται να λείψει και ο Ιβανόφ, ενώ σήμερα θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Ιμπάρμπο. Αντίθετα, ετοιμοπόλεμος θα είναι ο Σάμπα, ενώ επανέρχεται και ο Κουλιμπαλί.

πηγή: sport-fm.gr