Στραματσόνι: Πρέπει να δούμε όλοι τα λάθη που κάναμε

Απογοητευμένος με την εικόνα των παικτών του στο ματς με την Ξάνθη ο τεχνικός του Παναθηναϊκού

Απογοητευμένος με την εικόνα των παικτών του και εκνευρισμένος με τα λάθη που έγιναν είναι ο Αντρέα Στραματσόνι, κάτι που φάνηκε και στην ομιλία του στους παίκτες του Παναθηναϊκού, μετά το παιχνίδι. 

Ο Ιταλός, αρχικά, να αναφέρθηκε στη λανθασμένη διαχείριση που έγινε στο παιχνίδι, λέγοντας: «Είχαμε πει να διαχειριστούμε διαφορετικά το παιχνίδι, αλλά δεν είδα να το κάνουμε. Αντίθετα, κάναμε πολλά λάθη. Δεν το προσεγγίσαμε σωστά και πρέπει να προβληματιστούμε γι’ αυτό. Ήταν ένα κακό αποτέλεσμα, αλλά έχουμε μπροστά μας πολλά και σημαντικά παιχνίδι. Θα τα αναλύσουμε μέσα στην εβδομάδα και θα δούμε τι κάναμε λάθος. Πρέπει να διορθωθούμε εν όψει Βελγίου και να πάμε να πάρουμε τη νίκη». 

Στη συνέχεια, ο «Στράμα» έκανε λόγο για αυτοκριτική απ’ όλους και αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα για νίκη επί της Σταντάρ Λιέγης, την Πέμπτη, σε ένα παιχνίδι που έχει χαρακτήρα... τελικού για τη συνέχεια στην Ευρώπη. 

«Όλοι μας πρέπει να δούμε τα λάθη που κάναμε. Κι εσείς κι εγώ. Να κάνετε την αυτοκριτική σας για το τι κάνατε στο παιχνίδι. Σκεφτείτε τι δεν κάνατε σωστά και αλλάξτε το. Σας έχω εμπιστοσύνη πως την Πέμπτη θα παίξετε σύμφωνα με τις δυνατότητές σας και θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη την Πέμπτη».

Πηγή: sport-fm.gr