Παναθηναϊκός: Χάνει τον Γουακάσο

Ο Γκανέζος μέσος αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις για θερμό επεισόδιο με τον Γκουντέλι

Σε μια βραδιά που όλα εξελίχθηκαν στραβά για τον Παναθηναϊκό, το… κερασάκι στην τούρτα ήρθε με την αποβολή του Μουμπάρακ Γουακάσο. 

Ο Γκανέζος μέσος αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις για θερμό επεισόδιο με τον Γκουντέλι. Μάλιστα η κάρτα που αντίκρισε από τον Μάρινερ ήταν απευθείας κόκκινη κι όχι δεύτερη κίτρινη, καθώς ο Άγγλος ρέφερι έκρινε προφανώς πως ο άσος του Παναθηναϊκού αποπειράθηκε να κουτουλήσει τον αντίπαλό του. 

Ο Γουακάσο θα λείψει σίγουρα (όπως και ο Ιβάν Ιβανόφ, που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα) από το παιχνίδι που θα γίνει με τη Θέλτα Βίγκο στην Ισπανία στις 29 Σεπτεμβρίου, αλλά διατρέχει κίνδυνο μεγαλύτερης τιμωρίας. Το πιθανότερο είναι η UEFA να τον τιμωρήσει και με δεύτερη αγωνιστική, που σε αυτή την περίπτωση θα κληθεί να εκτίσει στο ματς με τη Σταντάρ Λιέγης στις 20 Οκτωβρίου, ενώ αν εξαντλήσει την αυστηρότητά της μπορεί να του επιβάλει «καμπάνα» τριών αγώνων, με συνέπεια να χάσει ΚΑΙ το ματς με τους Βέλγους στη Λεωφόρο στις 3 Νοεμβρίου. 

Στο μεταξύ, παρά την απογοήτευση που υπάρχει στον Παναθηναϊκό έχει αρχίσει ήδη η επιχείρηση ανασύνταξη. Άπαντες γνωρίζουν πως τίποτα δεν κρίθηκε στην Ευρώπη παρά την ήττα από τον Άγιαξ (0-1), αλλά και πως θα πρέπει να ετοιμαστούν άμεσα για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο, που θα γίνει μέσα σε λιγότερο από τρία 24ώρα, το μεσημέρι της Κυριακής (16:00). Όλα δείχνουν πως ο Αντρέα Στραματσόνι θα φρεσκάρει μερικώς την ομάδα του, με τον Ιμπάρμπο να είναι σίγουρα ξανά διαθέσιμος, αλλά τους Τελάντερ και Μπουμάλ να είναι ακόμη ανέτοιμοι.