Διπλό χτύπημα ετοιμάζει η ΑΕΚ

Χριστοδουλόπουλος και Λεσκότ στο στόχαστρο

Δύο πολύ σημαντικές κινήσεις έχει στα σκαριά η ΑΕΚ λίγο πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου. Ο λόγος για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και τον Τζόλεον Λέσκοτ, που είναι πολύ πιθανό να ενταχθούν στο δυναμικό της, όπως αναφέρει η «Ώρα για Σπορ». 

Με τον 29χρονο διεθνή μεσοεπιθετικό υπάρχει σημείο επαφής, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και είναι πιθανό ακόμη και μέσα στη μέρα να έρθει στην Αθήνα για να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις. Ο άλλοτε άσος των ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού έχει μεν συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τη Βερόνα, αλλά δεν υπολογίζεται και μπορεί να έρθει στην «Ένωση» ακόμη κι ως ελεύθερος. Εφόσον αποκτηθεί δεν θα προχωρήσει η προσθήκη εξτρέμ, καθώς θεωρείται πως ο Λάζαρος μπορεί να καλύψει και τα δύο άκρα της επίθεσης, όπως φυσικά και τη θέση πίσω από τον φορ, όπου υπάρχουν βέβαια και οι επιλογές των Μάνταλου και Μπακασέτα. Σημειώνεται πως η περίπτωση του Γκεόργκι Μιλάνοφ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν προχώρησε, ενώ ο Μπόσκο Γιάνκοβιτς παρότι προτάθηκε δεν απασχόλησε ουσιαστικά. 

Η άλλη «βόμβα» που ετοιμάζει η ΑΕΚ λέγεται Τζόλεον Λέσκοτ. Ο 34χρονος αριστεροπόδαρος στόπερ βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδα, καθώς η Άστον Βίλα δεν τον υπολογίζει. Ο Τιμούρ Κετσπάγια, που τον είχε συμπαίκτη το 2000 στη Γουλβς, επικοινώνησε ήδη μαζί του και ο 26 φορές διεθνής άσος εμφανίστηκε απόλυτα θετικός στο ενδεχόμενο να παίξει στην Ελλάδα. Προ ημερών ο Λέσκοτ έφτασε μια ανάσα από τη Σέλτικ αλλά την τελευταία στιγμή έκανε ο ίδιος πίσω. Στη μεγάλη καριέρα του έχει περάσει από Έβερτον, Μαν. Σίτι και Γουέστ Μπρομ μετρώντας 286 εμφανίσεις στην Premier League, έχοντας 30 συμμετοχές και 2 γκολ πέρσι με τους «χωριάτες».

πηγή: sport-fm.gr