Σήμερα κρίνεται η τύχη του Πουλίδο

Ο Μεξικανός επιθετικός έκανε χθες μέρος της προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα και σήμερα θα δοκιμάσει να προπονηθεί πιο εντατικά

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Βίκτορ Σάντσεθ περιμένει με αγωνία την σημερινή προπόνηση των «ερυθρόλευκων» για να δει αν τελικά θα ποντάρει στην παρουσία του Άλαν Πουλίδο στην αποστολή των πρωταθλητών για το μεγάλο ματς με τη Χάποελ Μπερ Σεβά.

Ο Μεξικανός επιθετικός έκανε χθες μέρος της προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα και σήμερα θα δοκιμάσει να προπονηθεί με μεγαλύτερη ένταση. Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο Βίκτορ περιμένει πως και πως να δει αν ο νεαρός σέντερ φορ θα είναι σε θέση να παίξει στο Ισραήλ (έστω και για μισή ώρα) καθώς ο Ολυμπιακός δεν έχει άλλο φορ στο ρόστερ του.

Η απουσία μάλιστα του Πουλίδο από το πρώτο παιχνίδι με τους Ισραηλινούς στο Φάληρο, ήταν ένα σημαντικό πρόβλημα για τον κόουτς της ομάδας του Πειραιά. Ο Πουλίδο δεν αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη σημερινή προπόνηση αλλά το δυνατό τεστ για τον διεθνή στράικερ θα είναι στην σημερινή πρωινή προπόνηση στου Ρέντη. Αν ο Πουλίδο καταφέρει να βγάλει το πρόγραμμα της ομάδας χωρίς πρόβλημα τότε ο Βίκτορ θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς με τους Ισραηλινούς το βράδυ της Τετάρτης.

Πηγή: sport-fm.gr