Ο Ομάρ μίλησε για τον «Γολγοθά» του

"Σε μια προπόνηση πριν τον τελικό Κυπέλλου ράγισα τον αστράγαλό μου"

Ήταν αρχές του περασμένου Μαΐου όταν ο Ομάρ Ελαμπντελαούι χτύπησε σοβαρά και χρειάστηκε να μπει στα πιτς. Έχουν περάσει τρεις μήνες από εκείνο το σπάσιμο του αστραγάλου του και ακόμα δεν έχει επιστρέψει στη δράση ο Νορβηγός μπακ του Ολυμπιακού. 

Ο διεθνής άσος θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους –προφανώς για να ενημερώσει και τον κόσμο των Πειραιωτών που αγωνιά για το τι μέλλει γενέσθαι- τον «Γολγοθά» που έχει περάσει όλο αυτό το διάστημα. 

Αφού λοιπόν εξιστορεί την «δοκιμασία» που πέρασε (ποστάροντας και στιγμιότυπο μέσα από την κλινική όπου έκανε αποθεραπεία), στη συνέχεια υπογραμμίζει πως «τώρα, είμαι πολύ κοντά στο να επιστρέψω με την ομάδα ξανά. Έτοιμος για τη νέα σεζόν». Και μάλιστα, συνοδεύει το συγκεκριμένο μήνυμα με μια φωτογραφία του από το Ρέντη, όπου προπονείται ατομικά για να καλύψει το χαμένο έδαφος και σιγά-σιγά να επανέλθει σε φουλ ρυθμούς. 

Αναλυτικά το μήνυμά του 

«Λαμβάνω πολλές ερωτήσεις γιατί δεν ήμουν με την ομάδα στην προετοιμασία και ο λόγος είναι γιατί σε μια προπόνηση πριν τον τελικό Κυπέλλου ράγισα τον αστράγαλό μου. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα εκείνο το διάστημα. Αλλά και αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. 

Έφυγα αμέσως για το Κατάρ, για να κάνω την επέμβαση και έμεινα εκεί για 2 μήνες κάνοντας αποθεραπεία και σκληρή δουλειά, ώστε να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό. Έχουν περάσει τρεις μήνες κατά τους οποίους δούλεψα πιο σκληρά από ποτέ. Τώρα, είμαι πολύ κοντά στο να επιστρέψω με την ομάδα ξανά. Έτοιμος για τη νέα σεζόν. 

Θέλω να ευχαριστήσω όλους στο Aspetar (σ.σ. ιδιωτική κλινική στην Ντόχα του Κατάρ) που με πρόσεξαν τόσο καλά. Το μέρος είναι φανταστικό και είναι κάτι που όλοι οι αθλητές θα ήθελαν, με τον καλύτερο εξοπλισμό για να μείνεις σε καλή κατάσταση όσο είσαι τραυματίας».

Πηγή: sport-fm.gr