“Άχρωμος” ο Ολυμπιακός, κόλλησε στο 0-0 με τη Χάποελ Μπερ Σεβά

Κακό παιχνίδι από τους Πειραιώτες, που δεν κατάφεραν να απειλήσουν τους Ισραηλινούς παρά μόνο σε δύο περιπτώσεις

Ένας απογοητευτικός Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με τη Χάποελ Μπερ Σεβά στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League στο Καραϊσκάκη και άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς εν όψει της ρεβάνς του Ισραήλ την επόμενη εβδομάδα.

Οι Ισραηλινοί παρατάχθηκαν από την αρχή με εμφανή σκοπό να κρατήσουν το “μηδέν”, και το κατάφεραν με σχετική ευκολία, αφού οι “ερυθρόλευκοι” σε πολύ λίγες περιπτώσεις απείλησαν την εστία του Γκορές, δείχνοντας ασύνδετοι, ανέτοιμοι και χωρίς ενέργεια.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η μοναδική αξιόλογη φάση στο πρώτο ημίχρονο ήταν για τη Χάποελ στο 41', όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Τάχα πήρε την κεφαλιά, με τον Ντε λα Μπέγια να απομακρύνει πάνω στη γραμμή.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό ήρθε μόλις στο 72', όταν ο Φορτούνης έκανε το σουτ, ο Γκορές δεν απομάκρυνε σωστά, στη συνέχεια της φάσης η μπάλα έφτασε και πάλι στον Φορτούνη, όμως μετά από κόντρα έφυγε άουτ.

Στο 89' ο Ολυμπιακός είχε μία μοναδική ευκαιρία να σκοράρει, όταν μετά από ωραίο συνδυασμό ο Μιλιβόγεβιτς δοκίμασε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως ο γκολκίπερ της Χάποελ απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στην επόμενη φάση ήταν η Χάποελ που απείλησε, με τον Καπίνο να απομακρύνει με υπερένταση το σουτ του Ουακάμε.

Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος, με τον Ολυμπιακό να θέλει τώρα στη ρεβάνς είτε νίκη, είτε ισοπαλία με γκολ (1-1, 2-2, 3-3 κλπ) για να πάρει την πρόκριση στα πλέι-οφ του Champions League.