Champions League: Πρώτο τίναγμα του σεντονιού για Ολυμπιακό

Με τη Χάποελ Μπερ Σεβά στα προκριματικά

Στη μάχη της Ευρώπης ρίχνεται απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος φιλοξενεί την Χάποελ Μπερ Σεβά για την 3η προκριματική φάση του Champions League (21:45, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). 

Οι Πειραιώτες με τον κόσμο στο πλευρό έχουν ως στόχο να αποδείξουν ότι είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. 

Ο Βίκτορ, τώρα, βρίσκεται ένα μήνα στην ομάδα και μετά την ήττα στο Περιστέρι που σήμανε συναγερμό στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, αναθεώρησε τα πλάνα του για το πρώτο παιχνίδι με τους Ισραηλινούς. 

Η σημαντικότερη από τις αλλαγές είναι η χρησιμοποίηση του Κώστα Φορτούνη πίσω από τον σέντερ φορ των πρωταθλητών Ελλάδας. Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καπίνο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Φιγκέιρας, Μποτία, Σιόβα και Ντε Λα Μπέγια. 

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μιλιβόγεβιτς με τον Μπουχαλάκη, έχοντας στα πλάγια τους Σεμπά και Ντουρμάζ. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ιντέγε. 

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Λεάλι, Μανιάτης, Ντα Κόστα, Τσόρι, Μαζουακού, Πάρντο, Βούρος και Ζντιέλαρ. Εκτός έμειναν οι Πουλίδο, Ελαμπτνελαουί και Ρέτσος.

πηγή: sport-fm.gr