Στο κατώφλι του Παναθηναϊκού ο Ρινάλντι

Τις επαφές με την ομάδα του παίκτη έχει αναλάβει ο Αργεντινός μάνατζερ που είχε συναντηθεί με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα στην Αθήνα

Μια ανάσα από την απόκτηση του Λαουτάρο Ρινάλντι βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με την «Πράσινη» υπάρχει οριστικό deal με τον παίκτη για τριετές συμβόλαιο και απομένει να βρεθεί η χρυσή τομή με την Αρχεντίνος Τζούνιορς, κάτι που δεν είναι… μακριά.

Τις επαφές με την ομάδα του παίκτη έχει αναλάβει ο Αργεντινός μάνατζερ που είχε συναντηθεί με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα στην Αθήνα. Διαπραγματευτικό ατού για τους «πράσινους» και την πλευρά του παίκτη είναι πως το συμβόλαιό του λήγει το Δεκέμβριο, καθώς επίσης και ότι υπάρχουν κάποιες οφειλές προς το πρόσωπό του, που είναι διατεθειμένος να χαρίσει εφόσον πωληθεί. Αν, πάντως, η Αρχεντίνος προβάλει εμπόδια, τότε είναι πιθανό ακόμη και να προχωρήσει σε προσφυγή ο 23χρονος επιθετικός.

Εφόσον όλα πάνε καλά, ο Ρινάλντι αναμένεται στα τέλη της εβδομάδας στην Αθήνα για να περάσει ιατρικά και να γίνει το έβδομο απόκτημα του «τριφυλλιού». Σε περίπτωση που κάτι στραβώσει, υπάρχουν κάποιες εναλλακτικές.

Στο μεταξύ, από χθες δοκιμάζεται ο Γκουστάβο Μπουσάτο, ένας 25χρονος Βραζιλιάνος γκολκίπερ που δεν έχει να παρουσιάσει μέχρι τώρα κάτι αξιόλογο στην καριέρα του.

Τέλος, ίσως και μέσα στη μέρα να ανακοινωθεί η λύση της συνεργασίας με τον Μάικλ Εσιέν. Η ανταλλαγή των εγγράφων ανάμεσα στις δύο πλευρές ολοκληρώθηκε, υπάρχει συμφωνία για τους όρους του διαζυγίου και όλα δείχνουν πως απομένει η ανακοίνωση, με τους «πράσινους» να βάζουν… πλώρη για να αποδεσμεύσουν και τον Γενς Βέμερ.

Πηγή: sport-fm.gr