Γιατί κόλλησε το γήπεδο της ΑΕΚ;

Μάιο ή έστω Ιούνιο περίμεναν στην ΑΕΚ την άδεια για την έναρξη των οικοδομικών εργασιών

Μάιο ή έστω Ιούνιο περίμεναν στην ΑΕΚ την άδεια για την έναρξη των οικοδομικών εργασιών για το νέο γήπεδο της ομάδας, αλλά φτάσαμε ήδη στα τέλη Ιουλίου και το ζήτημα παραμένει στάσιμο. 

Σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», η πλευρά του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας είναι αυτή που καθυστερεί να καταθέσει την υψομετρική μελέτη για να κλείσει ο φάκελος της άδειας. Η «Ένωση» έχει κάνει ό,τι περνά από το δικό της χέρι, αλλά το συγκεκριμένο ζήτημα αφορά αποκλειστικά τη δημοτική αρχή. 

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ενημερώσει σχετικά για το θέμα το Υπουργείο και την Περιφέρεια και το ΥΠΕΝ άρχισε ήδη επαφές με το Δήμο για να διευθετηθεί η συγκεκριμένη εκκρεμότητα. Εκτιμάται πως πλέον οι διαδικασίες θα κυλήσουν γρήγορα, καθώς έχουν ήδη εξεταστεί τα υπόλοιπα στοιχεία του φακέλου από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου κι απομένει μόνο η υψομετρική μελέτη. Πάντως στην ΑΕΚ κρατούν πάντα τις επιφυλάξεις τους σε ό,τι έχει να κάνει με γραφειοκρατικά ζητήματα, ειδικά στην περίπτωση του Δήμου που θεωρούν πως κάνει ό,τι περνά από το χέρια του για να προβάλλει εμπόδια και να προκαλεί καθυστερήσεις στην υλοποίηση του έργου. 

Όσον αφορά στο θέμα της υπογειοποίησης στην Πατριάρχου Κωνσταντίνου και σε ένα τμήμα της Φωκών, δεν εκφράζεται ανησυχία. Είναι ένα έργο που αφορά στην Περιφέρεια και υπάρχει δέσμευση πως θα προχωρήσει κανονικά με την έκδοση της άδειας.

πηγή: sport-fm.gr