O Αγιού ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό

Το όνομά του Γάλλου επιθετικού είναι το τελευταίο που βγήκε στην επιφάνεια

«Βλέπει» και Τζόρνταν Αγιού ο Ολυμπιακός! 

Το όνομά του Γάλλου επιθετικού είναι το τελευταίο που βγήκε στην επιφάνεια για τους «ερυθρόλευκους», καθώς έχει προταθεί και εξετάζεται πολύ σοβαρά, αλλά είναι δεδομένο ότι μόνο για εύκολη περίπτωση δεν πρόκειται. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος «συστήθηκε» με τις πολύ καλές εμφανίσεις του στη Μαρσέιγ, όπου αγωνίστηκε από το 2009 έως το 2014, ανήκει στην Άστον Βίλα και δύσκολα θα παραμείνει στον αγγλικό σύλλογο. 

Οι «χωριάτες» υποβιβάστηκαν στην Championship, καθώς τερμάτισαν στην τελευταία θέση της Premier League την περασμένη σεζόν και ο γεννημένος στη Γαλλία, αλλά διεθνής με την Γκάνα επιθετικός δεν εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος. 

Το προηγούμενο καλοκαίρι αποκτήθηκε από την Άστον Βίλα έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ περίπου, έπαιξε σε 30 ματς της Premier League και πέτυχε επτά γκολ. Επίσης, αγωνίστηκε σε τρεις αγώνες του FA Cup και άλλους τόσους του EFL Cup χωρίς να σκοράρει. Εκτός από την κορυφή της επίθεσης, είναι εφικτό να χρησιμοποιηθεί και στα φτερά. 

Παράλληλα, προτάθηκε και πάλι στον Ολυμπιακό και ο Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός, Μιγκέλ Μπρίτος, όπως αναφέρεται στο «Goal» που είχε απασχολήσει και το περασμένο καλοκαίρι τους Πειραιώτες, αλλά τελικά πήρε μεταγραφή από τη Νάπολι στη Γουότφορντ. Προέρχεται από καλή σεζόν με 27 συμμετοχές και η περίπτωση του είναι δύσκολη. 

πηγή: sport-fm.gr