Κοντά αλλά χωρίς συμφωνία ο Λεντέσμα με τον Παναθηναϊκό

Δοκιμαστική περίοδο πρότεινε ο μάνατζέρ του

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Κριστιάν Λεντέσμα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός για τη θέση του αμυντικού χαφ, ωστόσο δεν υπάρχει συμφωνία παρά τα όσα δηλώνει ο ίδιος ο παίκτης. 

«Ναι, είναι αλήθεια πως υπάρχει συμφωνία με τον Παναθηναϊκό κι έρχομαι στην Ολλανδία για την ομάδα. Αυτή τη στιγμή δεν θα ήθελα να πω κάτι περισσότερο, επειδή σέβομαι το σύλλογο. Δεν μπορώ να πω περισσότερα μέχρι να ανακοινωθεί επίσημα κάτι», τόνισε στην «Πράσινη» ο 33χρονος μεσοαμυντικός. 

Τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Ο Αντρέα Στραματσόνι έχει επιλέξει τον παίκτη, τον οποίο γνωρίζει από την Ιταλία, ο Αργεντινός (που έχει ιταλικό διαβατήριο και συνεπώς δεν θα πιάσει θέση ξένου) θα πάει σήμερα στην Ολλανδία, ωστόσο δεν υπάρχει συμφωνία. Απεναντίας, φαίνεται πως υπάρχει σημαντική οικονομική διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές (της τάξης των 600.000 ευρώ). Φαίνεται πως στις συζητήσεις που θα γίνουν στο Τέχελεν με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, αλλά και τον Ιταλό προπονητή θα γίνει προσπάθεια να καλυφθεί το χάσμα. 

Ο μάνατζερ του Λεντέσμα, Λοντοβίκο Σπινόζι, έβαλε τα πράγματα περισσότερο στη σωστή τους βάση μιλώντας στην «Πράσινη». Μάλιστα δεν απέκλεισε και μια περίοδο δοκιμής, δεδομένου ότι ο πελάτης του είναι σε απραξία από τον Ιανουάριο, όταν έλυσε τη συνεργασία του με τη Σάντος. «Υπάρχουν πράγματι συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό. Γνωρίζω πως αυτό που προσέγγισε την πλευρά μας είναι ο προπονητής του Παναθηναϊκού. Ήταν πιο εύκολο για μας, γιατί ο κ. Στραματσόνι είναι Ιταλός και υπήρχε πιο εύκολη συνεννόηση. Ο Λεντέσμα είναι ένας ελεύθερος ποδοσφαιριστής αυτή τη στιγμή κι εξετάζει κάθε πρόταση που μπορεί να έχει. Κατανοώ ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει αμφιβολίες για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο παίκτης και δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα διάστημα δοκιμής του αν χρειαστεί. Για την ώρα δεν έχουμε μπει σε συζητήσεις αναφορικά με το συμβόλαιο ή τα χρήματα που μπορεί να δώσει στον παίκτη ο Παναθηναϊκός. Άλλωστε δεν έχουμε μιλήσει με κάποιο στέλεχος της διοίκησης του Παναθηναϊκού, που προφανώς θα είναι υπεύθυνο γι’ αυτό το κομμάτι της μεταγραφής αλλά μόνο με τον προπονητή ο οποίος έχει μιλήσει με τον παίκτη για το ενδεχόμενο να συνεργαστούν», ανέφερε. 

Το βέβαιο είναι πως η απόφαση απόκτησης αμυντικού χαφ είναι ειλημμένη. Πέραν του Λεντέσμα, ο Παναθηναϊκός έχει στα υπόψη και άλλους δύο παίκτες, ο ένας εκ των οποίων αποτελεί επιλογή του Ζιλμπέρτο Σίλβα.

πηγή: sport-fm.gr