Παναθηναϊκός: Σε αναζήτηση αριστερού μπακ

Ο Νάνο, ο οποίος υποβλήθηκε πριν λίγες εβδομάδες σε αρθροσκόπηση στην ποδοκνημική, θα χρειαστεί λίγο χρόνο ακόμη

Ειλημμένη απόφαση αποτελεί για τον Παναθηναϊκό η προσθήκη ενός αριστερού μπακ και αναμένεται να εντείνουν οι «πράσινοι» την προσπάθεια τους ώστε να κλείσει ο παίκτης το προσεχές διάστημα. 

Ο Νάνο, ο οποίος υποβλήθηκε πριν λίγες εβδομάδες σε αρθροσκόπηση στην ποδοκνημική, θα χρειαστεί λίγο χρόνο ακόμη ώστε να βρεθεί σε κατάσταση να προσφέρει στην ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι. Θα μεταβεί στην Ολλανδία μαζί με την υπόλοιπη αποστολή, αλλά θα κάνει ατομικό πρόγραμμα για τουλάχιστον δέκα ημέρες ακόμη. 

Συνεχίζει να απασχολεί έντονα ο Μαβινγκά, σύμφωνα με την «Πράσινη» και οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» βρίσκονται σε επαφή μαζί του, ενώ ψηλά στη λίστα είναι και ο Πασκουάλε, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ουντινέζε. Ο Χουλτ της Νις είναι από τις περιπτώσεις που βρίσκονται ψηλά στη λίστα και είναι αρκετά ακριβός. Μια περίπτωση που προέκυψε εσχάτως είναι αυτή του Μαρσέλο Έρμες της Γκρέμιο, σύμφωνα με το «Goal» και από τον Παναθηναϊκό βρίσκονται σε συζητήσεις με την ομάδα του. Κυκλοφόρησαν φήμες και για τον αριστερό μπακ του Ατρομήτου, Μαριάνο Μπιτόλο, που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι και στην πρώτη του σεζόν στο Περιστέρι έκανε 38 εμφανίσεις (26 στο πρωτάθλημα, 8 στο Κύπελλο και 4 στα προκριματικά του Europa League).