ΑΕΚ για Φλέτσερ, παίρνει και Μανωλά!

Ο 29χρονος Σκωτσέζος μένει ελεύθερος από τη Σάντερλαντ

Την υπέρβαση για την απόκτηση επιθετικού που θα κάνει τη διαφορά φαίνεται πως είναι διατεθειμένη να κάνει η ΑΕΚ. Ο Στίβεν Φλέτσερ τέθηκε στα υπόψη της «Ένωσης» και σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ» ετοιμάζεται πρόταση για την απόκτησή του. 

Ο 29χρονος Σκωτσέζος μένει ελεύθερος από τη Σάντερλαντ, αλλά η περίπτωσή του δεν είναι απλή, καθώς έχει πολύ μεγάλο κασέ και παράλληλα αρκετούς ενδιαφερόμενους, τόσο εντός Αγγλίας, όσο και εκτός. Για το λόγο αυτό οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν διαγράψει από τη λίστα τους τον Ιμπραΐμα Μπαλντέ, που επίσης μένει ελεύθερος. 

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ αποκτά τον Κωνσταντίνο Μανωλά, γιο του Στέλιου. Ο 23χρονος άσος, που αγωνίζεται τόσο σαν αριστερό μπακ όσο και σαν στόπερ, έμεινε ελεύθερος από τον Λεβαδειακό με τον οποίο φέτος είχε 16 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 4 στο Κύπελλο. Η προσθήκη αυτή δεν αναιρεί πως η «Ένωση» θα κινηθεί για έναν ακόμη αριστερό μπακ, δίπλα από τον Ντίντακ. 

Σε ό,τι αφορά στις υπόλοιπες θέσεις, η περίπτωση του Κωνσταντίνου Λαΐφη παραμένει ενεργή, ειδικά από τη στιγμή που η Αούστρια Βιέννης έκανε πίσω. Η ομάδα από την Αυστρία είχε προσφέρει 400.000 ευρώ συν 10% ποσοστό μεταπώλησης στην Ανόρθωση, αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση. Η ΑΕΚ δεδομένα θα κινηθεί για μέσο, ειδικά μετά την αποχώρηση του Μιγκέλ Κορδέρο.

πηγή: sport-fm.gr